Den luksus, jeg ofte udelader

Måske er du god til den slags, den der ting, med at forkæle sig lidt ekstra i badet, og sørge for at have de produkter, der bare løfter dagen stående. Ofte deler jeg alt hvad jeg har med Elias og med Sofus, men lige de her to vidunderlige sager, har jeg beholdt for mig selv. Jeg var smart nok til at tage billederne for længe siden, inden jeg begyndte at bruge af dem, og det er en god idé – for nu bor de i badet.

Sachajuan er i virkeligheden et svensk frisørbrand, som kan noget helt særligt i forhold til at kombinere pleje og styling, og nu har de så også lanceret kropspleje. Bodywashen og Bodylotionen er begge meget lækre og dufter af ingefærblomst. Hvis man ikke liiige ved hvordan sådan en dufter, så er vi ovre i noget grønt, let, frisk noget, men uden at duften hverken overtager eller føles alt for sporty. Magasin har hele serien og bodylotionen koster 129 for 300 lækre milliliter.

 

2 Comments
Previous Post
Next Post