Nu kan man faktisk bidrage til verden med sin indkøbskurv

Dette indlæg er sponseret, fordi vi hos Lahme arbejder sammen med donaid.

Vi har tit talt om det herude: Bare der var noget, man kunne gøre; hjælpe så verden blev bare en lille smule bedre. Og der er mange ting, man kan gøre – men også mange ting, det kan været svært at overskue at gøre. Men nu er der opstået et tiltag, som jeg er så heldig at være med til at arbejde for. Nemlig donaid. I Aarhus sidder tre ildsjæle, som arbejder for at vi kan købe produkter og på en totalt gennemskuelig måde, være med til at forbedre verden for nogle af de mest udsatte. Og nej, vi kan ikke bare købe en ged, men faktisk træffe bitte små valg, når vi står i supermarkedet og køber ind til dagligdagen – og det er her det bliver rigtigt genialt. Læg mærke til produkterne her i indlægget – køber man dem, bidrager man rent faktisk også.

Donaid-mærket er Danmarks nye velgørende mærkningsordning. Med donaid-mærket kan du nemt se, hvilke producenter der støtter en god sag, når du handler. donaidmærket forbinder forbrugere, producenter og velgørenhedsorganisationer, så vi kan løfte i flok og hjælpe dem, der har mest brug for det.

 

Mærket er nyt og sidder lige nu bl.a. på Nopa Nordics miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter, men vil i den nærmeste fremtid kunne ses sidde på en lang række dagligvarer fra andre brands, som også ønsker at donere til velgørenhed. Nopa Nordic, som er Nordens førende producent af miljøvenlige vaskemidler, rengøringsprodukter og personlig pleje, har indgået et samarbejde med donaid om at donere en del af overskuddet fra salget af deres produkter til Plan Danmark.

Derfor kan du finde donaid-mærket på deres flydende vaskemiddel, Baby & Kids olie, Baby & Kids lotion, Baby & Kids shampoo, opvaskemiddel og håndsæbe. Alle produkter er parfumefri. Plan Danmarks projekt, der sikrer rent drikkevand til skoleelever i Bondo i Kenya, passer perfekt til Nopa Nordics ekspertise inden for miljørigtige produkter.

Nopa Nordics produkter sælges bl.a. i Normal-butikkerne, og de bærer foruden donaids mærke også vegan-mærket, det svenske Astma- og allergimærke, nordisk milljømærknings logo og Astma-Allergi mærket.

Du kan læse meget mere om donaid lige her.

2 Comments
Previous Post
Next Post