Min nye bog: Kolonihaveliv – Lykken findes på et frimærke

 

Som du måske kan huske, blev jeg komplet overvældet, da det gik op for mig, at jeg ønskede mig en kolonihave. Og endnu mere overvældet, da det gik op for mig, hvor mange andre, der også ønsker sig sådan én, og ikke mindst: At der er mere end 40.000 danskere, der allerede har fundet lykken på deres helt eget frimærke.

Det har jeg skrevet en bog om: Om fællesskab, havelykke, solotid, børneliv og alt det andet, man kan fylde en kolonihave med. Bogen åbner lågen til 16 kolonihaver, og 16 fantastiske historier, om de mennesker, der bor der, og om hvad de især elsker. Den handler også om generationskonflikter, om store drømme, om små kroge og om al den kreativitet man kan fylde i en lille bitte have. Den er fuld af dansk sommer, og så har jeg skrevet en del om kolonihavernes historie. Om bevægelsen, og om hvorfor den stadig er relevant i dag. Jeg håber du vil tage rigtigt godt imod den.

Billederne er taget af fotograf Julie Vöge, research har jeg fået hjælp til af Mette Sandbak, og jeg er meget, meget stolt af resultatet, som er udkommet på forlaget Gyldendal I DAG (!!!), og du kan læse mere om det hele lige her.

9 kommentarer

  1. Tillykke med din nye bog Julia… Jeg kommer nok ikke til at læse den, men så læser jeg bare ManiFest igen 😉 kh. Birgitte

  2. Kære Julia.
    Stort tillykke med udgivelsen ;0) Det er en bog som giver næring til mine drømme om “et helle” – kolo eller sommerhus, men ih hvor bliver min mand gråhåret af at høre på mig (det er nu ellers pænt til ham). Nyd jeres stunder i haven, pist er tiden gået….. Knus Jannie

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *