LinkLove: Blogs du skal kende #1

“I gamle dage” i blogland, var man en smule mere rundhåndet og gavmild med linklove, end man er i dag. Der sker en hel del i blogland, selvom det nogle gange ikke ser sådan ud, og man i stedet får fornemmelsen af at alle der producerer indhold flytter ud på instagram. Men det er ikke tilfældet. Derfor har jeg besluttet mig for at dele nogle af de fine (nye som gamle) blogs, der bor herude på vores internet, og som gør mig glad, hver gang jeg klikker ind.

Den første du skal møde er Karen Pallisgaards relancerede blog. Hun har givet den helt nyt tøj på, men også lagt en anden linje for indhold. Bloggen er blevet langt mere magasinagtig, fyldt med interviews, store overvejelser, små tips, og i det hele taget anbefalinger fra eksperten i både yoga, men også i, hvordan yogainspirationen kan flytte ind i din hverdag. Karen lancerede i sidste uge, den 8. marts, og grunden til at jeg ved det så præcist er, at jeg fik lov til at få plads på den med et lille interview i den andledning. Jeg er vild med den, og vild med at hun så gavmildt deler ud af det hun kan. Jeg har fulgt Karen i årevis og noget af det, der gør hende særlig er at hun ikke er bange for at involvere os, sine læsere, i stort og småt.

Læs med her. 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.