Den Komplette Liste Fra Mine Læsere: Ting vi er trætte af

Der kom SÅ mange sjove, gode og genfortællelige kommentarer og historier ud af dette indlæg i går, at jeg ikke synes vi er helt færdige med det. Og når Disney Sjov lige om lidt toner frem (hvor vi er nogle der savner Phineas & Pherb), så tænkte jeg at du til dit glas venfortjent fredagsvin, lige skulle have mulighed for en best of her:

 

Grethe: Pjevse/babystemmen. Jeg kan ikke mønstre for 5 øre empati eller imødekommenhed over for brok, anklager eller ønsker sagt med pjevse/babystemmen. Uha!

Cille: ‘du ødelægger min minecraft-verden, som jeg selv inviterede dig ind i’-diskussioner

Cille: vi diskuterer for at diskuterer’- situationerne pigerne imellem.

Cille: ‘råbe-konkurrencer’

 

Mormonstret fra skøre liv har sat: Natteræd, LUS og når andre børn introducerer konceptet ”Ånder” i ens børns liv

 

Mette B´s kommentar er nødt til at blive fremhævet:

Ja, Grethe, pjevsestemmen! Oh my God. Dén er trættende.
Som en veninde eksemplificerede det for mig i weekenden. Egentlig unødvendigt. Vi var også allerede rørende enige: Forestil dig følgende udveksling mellem voksne mennesker:Veninde med almindelig venlig, optimisk stemme: “Vil du have en kop kaffe?”
Mig med forurettet pjevsestemme: “Ja – men (bemærk her den bevidste udeladelse af ordet “tak”), så skal det altså også være med mææælk!” :/
…. zzzzzzzz

 

Maya: eg vil gerne tilføje spørgsmålene, den uendelige mængde af spørgsmål. I morges svarede jeg i 20 minutter på spørgsmål om bakterier (hvorfor bor de på os, sluger jeg dem, er de bange for vand, hvordan ser de ud, kan de flyve, er der pige/drenge bakterie, hvorfor er de ikke store etc.)

 

 

Mette siger: Store spørgsmål kl 8 i bilen på vej til skole…. Jeg kan ikke tænke i store spørgsmål som: vil du helst være blind eller døv??

 

Marina: Når man ikke ANER, hvad man har gjort galt. Før sad vi lige så stille og hyggede, og pludselig forventer man at se Rasmus Tantholt rapportere live fra ens stue, der pludselig er blevet omdannet til en veritabel krigszone!

 

 

Zenna:

Børn der plager

Trætte børn

Børn der græder fordi de får nej til deres plageri

5 kommentarer

  1. Hov, havde indsat en dansende kvinde. Men hun ville ikke med i kommentaren. Dansende kvinder kan man ellers ikk’ få for lidt af 🙂

  2. “Få for meget af” – shit det går godt her på 6. dagen med influenza i familien (hvilket også topper hade-listen)…

  3. Kvinder, der omtaler sig selv om piger, eller tøser.

    Mænd, der omtaler sig selv som drenge, eller knægte.

    Jeg falder selv i … og mine tæer skrumper for hver gang, jeg hører mig selv, eller andre, sige det.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *