Invitation: Et Kinderæg af God Stil: Event med Black Swan Fashion & Ingredien & Christina Wedel

Vi arbejder hos Lahme både for Ingredien & Black Swan Fashion, derfor er dette indlæg efter ombudsmandens anbefalinger, sponseret. Klik her, hvis du vil læse mere om sponsorater på bloggen her.

BlackSwan_08-12-2015129304

Nogle gange er man heldig og ting falder sammen på den helt rigtige måde. En af de ting er denne fantastiske event i Kolding den 25. februar, hvor hele tre fantastiske elementer smelter sammen: Black Swan Fashion, som jeg er stor fan af, Ingredien som jeg er mindst lige så stor fan af – og min kære Veninde Christina Wedel. Som jeg også er fan af.

 

Her kommer invitationen:

Black Swan Fashion og Ingredien åbner nu dørene for et eksklusiv forkælelsesaften med fokus på dig og din stil.

Kom til et sjovt og lærerigt foredrag om god stil og nemme genveje i dit klædeskab med stylist og makeupartist Christina Wedel, der arbejder for nogle af Danmarks største magasiner og modebrands. Christina vil guide dig til de bedste looks og tendenser til forårssæsonen, og vi lover, at det bliver sjovt!
Efter Christinas oplæg inviterer vi dig til at gå på opdagelse i Black Swan Fashions lækre SS16 kollektion sammen med brandets kyndige modekonsulenter, og samtidig kan du få gode råd og vejledning til pleje og styling af dit hår hos Ingrediens frisørteam.

Shopping med rabat!

Du får naturligvis 15% på alle køb hos Black Swan Fashion og mulighed for at købe et “alt-du-behøver-sæt” til dit hår med 50% rabat hos Ingredien. Det vil sige 5 forskellige produkter med 50% rabat, som selvfølgelig er tilpasset lige nøjagtig til dig og dit hår.

Lækker goodiebag

Ved køb af billet får du også en lækker goodiebag med hjem:

Lækre leggings fra Black Swan Fashions SS kollektion
Heat-A-Way Spray fra Ingredien
Smagsprøver fra Pukka te
Rawsome barer fra Karen Volf

Goodiebag’en har en samlet værdi af 300 kr.

Tid og sted:

BLACK SWAN FASHION A/S
Hviidsminde,Bramdrupskovvej 20A,DK-6000 Kolding

D. 25 februar. Klokken 19.00-22.00

Der er gratis parkering lige ude foran

Pris per billet: 200 kr. eks. billetgebyr. Billetterne kan købes her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *