Ny hud og andre mirakler

Sponseret af Lahme Kommunikation. Klik her for mere info.

2015-12-16 12.20.28

For kun et par uger siden åbnede en af vore kunder den smukkeste klinik på Dag Hammerskjolds Allé på Østerbro i København. pHformula er navnet, og det er et ret nyt brand i Danmark. pHformula arbejder med at kombinere forskellige syrer, for derved at hjælpe huden med at optage præcis de ting den har brug for, men uden man ender som Miranda i dét afsnit af Sex And The City.

Jeg har tidligere fortalt om deres behandlinger, som allerede på en halv time kan gøre en helt enorm forskel. (Læs for eksempel det allerførste indlæg om produkterne her).

Produkterne og behandlingerne skal tilpasses den enkelte kunde, så inden man får en behandling skal man svare på en lang række spørgsmål, som handler om alt fra hvornår man sidst tog antibiotika til hvordan man har det netop nu. Hver enkelt behandling tilpasses så problemerne, men også til de ønsker man har for sin hud. Er det rosacea, acne eller rynker, man vil gøre noget ved? Vil man bare se lidt friskere og lidt mere vågen ud? Alt er tilsyneladende muligt. Jeg så sådan her ud inden behandlingen (alle billeder er naturligvis uden filter her):

2015-12-16 10.44.35

Og sådan her efter den behandling jeg bad om, som skulle booste fugten og få huden til at se lækker ud:

2015-12-16 15.05.17

Fordi alle behandlinger skal planlægges individuelt, er der ikke det store spa menukort at vælge imellem når man klikker sig ind her. Man kan heller ikke blive vokset eller få en manicure, HELE fokus er på huden. Når jeg har brugt en time i klinikken og kommer hjem uden den der gråtone og rødspættethed, jeg ellers slæber rundt med, forstår jeg simpelthen ikke hvorfor jeg ikke gør det noget oftere. Jeg fatter det ikke! Jeg bliver SÅ glad hver eneste gang.

Du kan klikke dig ind på klinikkens hjemmeside lige her.

2015-12-16 11.16.51

Og her får du lige et ekstra billede, fordi jeg netop den dag også havde min fine nye jakke fra Moshi Moshi Mind på – den blå farve er ny, men den fås også i sort og en smuk creme. Den er et mirakel i sig selv, fordi ud over at være perfekt til både en dag på kontoret og en dag tæt på sandkassen, og så kan komme i vaskemaskinen på 30 grader og ligne sig selv når den kommer ud. Den kan du finde her.

2015-12-16 15.06.20

2 Comments
Previous Post
Next Post