Bare Jeg Havde Vidst Det For Fem År Siden. Eller: Jeg Troede Det Var Løgn

Det er ikke tit jeg skriver sådan et skamrosende indlæg som dette. Men her er en anbefaling fra hjertet af nogle produkter og noget forskning, jeg ville ønske jeg havde kendt til for år tilbage:

IMG_0996

Nogle dage kan man godt have lyst til at gøre sådan. Jeg har det i hvert fald sådan. Især når jeg får øje på rynker, furer og poser i ansigtet – som ikke syntes at være der i sidste uge, og nu pludseligt fylder det hele. Jeg synes jeg har været inde i en rimelig dårlig periode med det. At huden er blevet lidt rigeligt vintergrå; at rejserne, de lange dage, de korte nætter og vinteren har sat sine spor, så da jeg mødte min veninde Katrine til en kop kaffe og hendes hud så fantastisk ud, måtte jeg naturligvis straks finde ud af hvordan det kunne være. Katrine er en af de kvinder, som er god til at passe på sig selv. Hun overgør aldrig noget, men hun ser altid groomet, lækker og skøn ud. Katrine sagde: pHFormula. Så da skæbnen ville at en af vore kunder forærede mig en behandling med netop dét brand, var jeg ellevild.

phFormula er anderledes end andre hudplejebrands, jeg kender til. Det er de første såkaldte pharma-cosmeceuticals på det danske marked. Det vil sige, at det er produkter med en kosmetisk effekt bygget på farmaceutisk forskning og udvikling. Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag regenerativ medicin; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv ved skin-resurfacing. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Altså:

Nej tak til Botox

Ja Tak til creme.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Kombinationen af forskellige slags milde syrer er helt unik. Produkterne er desuden baseret på PH-DVC Kompleks som er et yderst avanceret leveringssystem, der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden, altså der, hvor huden kan tage imod dem.

Så da jeg lagde mig ned på briksen forventede jeg noget der gjorde ret ondt. Men det gjorde det ikke. I stedet var det en vanvittig behagelig ansigtsbehandling, jeg modtog. Samtidig synes jeg tit man ligner noget der er løgn når man har fået en ansigtsbehandling (altså den ene gang om året det sker… hvis man er heldig), med kratere, rødme og hævede kinder. Men time for time efter behandlingen begyndte min hud at stråle mere og mere. Faktisk så meget at nogle af rynkerne forsvandt (!) (I kid you not), samme dag. Billedet her er taget to timer efter behandlingen (og du har sikkert set det før, nemlig her).

IMG_0816

Næsten glat. Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende. Behandlingen tog en time, og man kan også få lavet behandlinger på en halv. Altså haps i frokostpausen.

Jeg tog produkter med hjem til at vedligeholde behandlingen, og stik imod hvad jeg troede – altså effekten taget i betragtning – kostede de ikke spidsen af en jetjager.

Skærmbillede 2014-04-15 kl. 14.51.39

Den her er fantastisk til området omkring øjnene. Og denne rensetingest har fået mig til at tage afrensning alvorligt. For jeg kan se det virker.

Skærmbillede 2014-04-15 kl. 14.51.12

Så hvis du nu skulle unde dig selv en ansigtsbehandling, eller en særlig treat, så slå klinikker der bruger pHformula op her. Produkterne kan du købe i klinikkerne, men jeg vil helt klart anbefale dig at få en behandling først. Jeg fik min hos Pure & Simple i København. De var fantastiske (!), og jeg har senere hørt at de her også skulle være toplækre.

16 Comments
Previous Post
Next Post