Bare Jeg Havde Vidst Det For Fem År Siden. Eller: Jeg Troede Det Var Løgn

Det er ikke tit jeg skriver sådan et skamrosende indlæg som dette. Men her er en anbefaling fra hjertet af nogle produkter og noget forskning, jeg ville ønske jeg havde kendt til for år tilbage:

IMG_0996

Nogle dage kan man godt have lyst til at gøre sådan. Jeg har det i hvert fald sådan. Især når jeg får øje på rynker, furer og poser i ansigtet – som ikke syntes at være der i sidste uge, og nu pludseligt fylder det hele. Jeg synes jeg har været inde i en rimelig dårlig periode med det. At huden er blevet lidt rigeligt vintergrå; at rejserne, de lange dage, de korte nætter og vinteren har sat sine spor, så da jeg mødte min veninde Katrine til en kop kaffe og hendes hud så fantastisk ud, måtte jeg naturligvis straks finde ud af hvordan det kunne være. Katrine er en af de kvinder, som er god til at passe på sig selv. Hun overgør aldrig noget, men hun ser altid groomet, lækker og skøn ud. Katrine sagde: pHFormula. Så da skæbnen ville at en af vore kunder forærede mig en behandling med netop dét brand, var jeg ellevild.

phFormula er anderledes end andre hudplejebrands, jeg kender til. Det er de første såkaldte pharma-cosmeceuticals på det danske marked. Det vil sige, at det er produkter med en kosmetisk effekt bygget på farmaceutisk forskning og udvikling. Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag regenerativ medicin; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv ved skin-resurfacing. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Altså:

Nej tak til Botox

Ja Tak til creme.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Kombinationen af forskellige slags milde syrer er helt unik. Produkterne er desuden baseret på PH-DVC Kompleks som er et yderst avanceret leveringssystem, der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden, altså der, hvor huden kan tage imod dem.

Så da jeg lagde mig ned på briksen forventede jeg noget der gjorde ret ondt. Men det gjorde det ikke. I stedet var det en vanvittig behagelig ansigtsbehandling, jeg modtog. Samtidig synes jeg tit man ligner noget der er løgn når man har fået en ansigtsbehandling (altså den ene gang om året det sker… hvis man er heldig), med kratere, rødme og hævede kinder. Men time for time efter behandlingen begyndte min hud at stråle mere og mere. Faktisk så meget at nogle af rynkerne forsvandt (!) (I kid you not), samme dag. Billedet her er taget to timer efter behandlingen (og du har sikkert set det før, nemlig her).

IMG_0816

Næsten glat. Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende. Behandlingen tog en time, og man kan også få lavet behandlinger på en halv. Altså haps i frokostpausen.

Jeg tog produkter med hjem til at vedligeholde behandlingen, og stik imod hvad jeg troede – altså effekten taget i betragtning – kostede de ikke spidsen af en jetjager.

Skærmbillede 2014-04-15 kl. 14.51.39

Den her er fantastisk til området omkring øjnene. Og denne rensetingest har fået mig til at tage afrensning alvorligt. For jeg kan se det virker.

Skærmbillede 2014-04-15 kl. 14.51.12

Så hvis du nu skulle unde dig selv en ansigtsbehandling, eller en særlig treat, så slå klinikker der bruger pHformula op her. Produkterne kan du købe i klinikkerne, men jeg vil helt klart anbefale dig at få en behandling først. Jeg fik min hos Pure & Simple i København. De var fantastiske (!), og jeg har senere hørt at de her også skulle være toplækre.

16 kommentarer

 1. Jeg bliver sgu imponeret hver gang jeg ser billeder af dit garn, Julia. Hvis du vil bytte en dag, så sig til.
  Og tak for kommentaren til vores Mensa-indlæg forresten, håber virkelig du laver din egen liste!

  – Anne

 2. Hmm.. Jeg er simpelthen så let, har netop booket hos Pure and Simple. Og glæder mig! Har aldrig fået ansigtsbehandling før, min hud reagerer dårligt såsnart jeg renser, exfolierer etc. Men nu skulle det prøves. Dit indlæg gav det næstsidste skub og efter at have talt med dem hos P&S så turde jeg;)

 3. Kære Julia, jeg er så glad for at følge din blog. Både fordi du tager de tunge emner op – men også pga emner som dette. Jeg har nemlig Googlet; cremer, ansigtsbehandlinger og pæne bryn de sidste par dage. Min hud er tør, grålig og rynket og brynene ligner noget, jeg ikke bør vise mig med. Så nu er der booket tid til mig og mit ansigt – glæder mig HELT vildt! Tak for fif.

 4. @Tanja – skriv endelig når du har prøvet det!
  @Mia – TAK for ros! Og du kommer til at elske det – og skriv endelig også, hvordan din oplevelse med det bliver!
  Kærligst
  J

 5. Lyder fantastisk og sikke du stråler:-) Kan ikke finde en c-vitamin behandling på deres hjemmeside. Hedder den evt. noget andet?

 6. Jeg har straks tjekket hvem der kan i Odense. Min hud ligner også noget der er løgn efter vinteren, længere medicinsk behandling og voksen acne, så det skal prøves. Yai!

 7. Kære Trine, ring til en behandler – jeg bruger måske det forkerte udtryk, men det er vist (så vidt jeg forstår) den grundlæggende behanling.

  Kære Prophecy – det har de et helt særligt sæt produkter og behandlinger til. Glæder mig til at høre, hvad du synes, skriv endelig!
  KH
  J

 8. Tak, det vil jeg da helt klart prøve. Død over tør hud, uanset hvor mange behandlinger man får. Velkommen til sund og sprudlende teint… Jeg glæder mig. Jeg får nærmest helt lyst til at efterligne en LOreal reklame og råbe cause im worth it

 9. Øv, kan se at os i udkants Danmark må fortsætte med at have grå og halvdød teint – det var ellers lige hvad jeg havde brug for:-)

 10. Jeg har haft 1 time og 15 minutter helt for mig selv hos en dygtig behandler og det var SKØNT !! Jeg fik en c-vitamin behandling og nye pæne bryn og er meget tilfreds. Jeg blev heller ikke så rød i ansigtet bagefter – og kunne endda slentre en tur i de Københavnske gader uden at føle mig som en hummer, der var sluppet ud af tanken.
  Jeg er nu i gang med “hjemmebehandling” (rens, serum og dagcreme med solfaktor) og min hud er ved at finde sig til rette med de nye produkter. Det er vist helt normalt, at huden kan reagere på den type produkter, og jeg har fået lidt udslæt. Men uanset… så er min hud faktisk pænere at se på, blødere og ikke grå mere. Så jeg forventer mig ret meget, og glæder mig til at se resultatet, når jeg har været i gang i et par uger. Og jeg skal HELT sikkert have ansigtbehandling igen.

 11. Hej Mie – hvor er det bare godt at du havde en god oplevelse! Nogle gange sker der altså virkeligt noget – det er bare så fedt! Jeg skal også have booket en behandling igen. KH J

 12. Super dejligt at læse om dine erfaringer med det 🙂
  Og bare rolig “udkants dk”, det er på vej 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *