Fra Job Til Drinks. (Eller: As If – Tror Du Selv På Det?)

IMG_0817IMG_0818

Nogle gange læser man i et magasin at nogle outfits er virkeligt gode at have på, fordi de er så lette at opgradere fra benhårdt arbejde på kontoret  til lækre, eksklusive drinks i sexet, lækkert og klogt selskab senere.

Seriøst.

Hvem SKER det for? Er det nogensinde sket i virkeligheden? At man kommer direkte fra job og ud til en drink?  Eller til to? Altså uden at tage børnene med fra børnehaven?

Nå, men jeg troede faktisk det skulle ske for mig i går. Det havde krævet den slags planlægning, hvor man er nødt til at vride armene rundt på nære familiemedlemmer, se bedende på dem, og love guld og grønne skove. Planlægningen lykkes. Forventningen om tre timer ude kan jo gøre meget for sådan en som mig, og jeg havde klædt mig på så jeg kunne tage direkte ud, endda i min fine nye blå jakke.  Men det gik som det altid går, og min kære date – som også er mor til to drenge – og jeg måtte aflyse. Der var syge børn all over.

Heldigvis har vi et langt liv foran os, og snart er ungerne så store, at de tigger om at være alene hjemme. I hvert fald hvis det hele bliver ved med at gå så uendeligt hurtigt.

IMG_0826

Den fineste lige-omkring-fødselsdagserhvervelse fra et brand jeg ikke kendte før blazer: Med trekvartærmer og skjult lukning i taljen fra Ichi // Rosa Massimo Dutti silkeskjorte (gammel, men lignende modeller fås her) // Nederdel i Uld fra Aiayu (Gammel) // Støvler Fra Howsty (som ser ud til at være på udsalg her).

IMG_0827

9 kommentarer

 1. Jeg laver det trick hver fredag – drinks lige efter arbejde. Måske fordi jeg bor i London? I dont know. Men det er i hvert fald et kæmpe dilemma for mig at få casual Friday med efterfølgende drinks på smarte barer til at gå op i en højere enhed!

 2. @Annette TAK!
  @Sandra – jamen det er jo virkeligt fantastisk! Jeg ved jo godt det er sådan andre steder, og jeg ville faktisk rigtigt gerne lige have et skud af den udfordring ind i mellem…
  Rigtig glædelig fredag til jer begge!
  KH
  J

 3. Jeg er faktisk selv så heldig at jeg skal ud efter arbejde i dag – til noget så spændende som Mødrekomsammen med de andre mødre fra den ældste klasse. (Har gjordt lidt mere ud af påklædningen i dag)
  Men det har da også krævet at pigernes far må køre fra arbejde tidligere i dag for at nå at hente pigerne.

 4. Kære Julia, fedt outfit! Den blå ring er prikken over i’et. (Så er det nu, at jeg skal indrømme, at jeg på min højre hånd render rundt med to pandora fjerringe :-)) I USA er Pandora nemlig næsten 50% billigere (i hvert fald på Hawaii hvor jeg købte dem). Tak for inspiration! Kh. Julie

 5. Jo Jo, det sker også her. Altså det med work-drinks. Vi har nemlig en alletiders fredagsbar på min arbejdsplads. 5-6 gange om året, bliver kantinen omdannet til en prof bar med lækre (og billige) drinks. Jeg plejer at have et par stiletter med i tasken, og så er jeg dresset op.

  Jeg bliver i øvrigt altid stinkende beruset – I love it.

 6. I wish………………..Det må planlægges – snarest. Skal bare lige over et mindre bjerg af arbejde først. Måske en gang i april eller mere realistisk – en gang i maj. Nå nej, havde lige glemt, jeg skal jo til London på studietur sammen med nogle kolleger i slutningen af april. Jubiiiiiiii. Note til selv – MÅ købe stilletter inden, OG lære at gå i dem. 🙂
  Du ser dejlig ud Julia.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *