Fra Job Til Drinks. (Eller: As If – Tror Du Selv På Det?)

IMG_0817IMG_0818

Nogle gange læser man i et magasin at nogle outfits er virkeligt gode at have på, fordi de er så lette at opgradere fra benhårdt arbejde på kontoret  til lækre, eksklusive drinks i sexet, lækkert og klogt selskab senere.

Seriøst.

Hvem SKER det for? Er det nogensinde sket i virkeligheden? At man kommer direkte fra job og ud til en drink?  Eller til to? Altså uden at tage børnene med fra børnehaven?

Nå, men jeg troede faktisk det skulle ske for mig i går. Det havde krævet den slags planlægning, hvor man er nødt til at vride armene rundt på nære familiemedlemmer, se bedende på dem, og love guld og grønne skove. Planlægningen lykkes. Forventningen om tre timer ude kan jo gøre meget for sådan en som mig, og jeg havde klædt mig på så jeg kunne tage direkte ud, endda i min fine nye blå jakke.  Men det gik som det altid går, og min kære date – som også er mor til to drenge – og jeg måtte aflyse. Der var syge børn all over.

Heldigvis har vi et langt liv foran os, og snart er ungerne så store, at de tigger om at være alene hjemme. I hvert fald hvis det hele bliver ved med at gå så uendeligt hurtigt.

IMG_0826

Den fineste lige-omkring-fødselsdagserhvervelse fra et brand jeg ikke kendte før blazer: Med trekvartærmer og skjult lukning i taljen fra Ichi // Rosa Massimo Dutti silkeskjorte (gammel, men lignende modeller fås her) // Nederdel i Uld fra Aiayu (Gammel) // Støvler Fra Howsty (som ser ud til at være på udsalg her).

IMG_0827

9 Comments
Previous Post
Next Post