Weekend Med Børn – Og Fisk

IMG_0664

For nogle søndage siden tog jeg i Den Blå Planet med Sofus og Elias. Det var bare os tre og det var virkeligt hyggeligt. Som du kan se ville Sofus ikke have tøjet af – hverken huen eller jakken. Småsyg som jeg synes han har været det siden vi kom hjem her fra.

Begge unger havde været i Den Blå Planet før, jeg havde ikke, og havde meget travlt med at komme hen til det akvarium hvor hajerne er. Og så satte de sig ned. Og sad og så…

IMG_0661

Og så…

IMG_0663

Og så på fisk.

Virkeligt fint og roligt. Da den halve time var gået fik vi set på resten af huset, og ja, der er store oplevelser at hente for børn, der er vilde med dyr og natur. Efterhånden som klokken blev mere end 12 begyndte det dog at vælte ind med mennesker; og til sidst var der så mange at jeg i den semidunkle belysning begyndte at have svært ved at vide hvor ungerne var. I det hele taget blev der lukket så mange mennesker ind, at Elias og Sofus ikke havde en chance for at se andet end numser på voksne mennesker, fordi alle stod som sild i tønder (no pun intended). Men inden da, der var det en stor oplevelse for os alle tre, og superhyggeligt.

Så med min spinkle erfaring må jeg sige kom inden 12, hvis du også er sådan en, der oftest holder fri i weekenden, men tag derud og nyd fisk og farver.

2 kommentarer

  1. Jeg må vidst hellere snart komme derud og opleve den blå verden. Det ser ret tiltalende ud – også for en voksen!! Tror dog lige jeg vil hive fat i min kærestes niece og tage hende med derud på eventyr 🙂

  2. Lyder som en dejlig tur. Vores var lidt mere anstrængt, da den 5-årige efter 2 minutter proklamrede: Nu gider jeg ikke se flere fisk!!!! 😉 Det hjalp da han senere fik is (ups…bestikkelse?)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *