Glimmeronsdag Med Sømand & Krokodille. Og Thailand Med Børn…

IMG_5757

I går gjorde jeg et ihærdigt forsøg på at agere modeblogger og holde Glimmeronsdag i hævd. Vi var ude at gå en lillebitte tur i vandkanten, for at finde et sted at spise (mere om det en anden dag, for vi mødte det smukkeste sted, bygget op af en klippe). Jeg har ikke haft sko eller klipklappere på i dagevis nu, og overvejer dem ikke engang inden vi går. Det samme gælder ungerne, som har fået fine, sommerbrune sandfødder, og ikke engang klippeklatring kalder på sko.

IMG_5759

IMG_5760

Men det er naturligvis ikke lutter idyl det hele, for ca tre minutter efter vi ankom på den lækre restaurant, kastede Elias op. Over det hele. Og her er det Thailand viser sig fra sin bedste side. Ingen sure miner, ingen fornærmede tjenere, bare søde mennesker der kommer løbende med papir og vand, og som forsikrer os om, at alt er ok, og nej, vi behøver ikke at gå og ja, de finder et andet bord til os. Så Elias og jeg kunne gå ned i havet og vaske ham, hans tøj, og lade det hele tørre, sætte os op på restauranten og tage det helt roligt, uden den mindste pinlighed. Alt er godt.

9 Comments
Previous Post
Next Post