Glimmeronsdag Med Sømand & Krokodille. Og Thailand Med Børn…

IMG_5757

I går gjorde jeg et ihærdigt forsøg på at agere modeblogger og holde Glimmeronsdag i hævd. Vi var ude at gå en lillebitte tur i vandkanten, for at finde et sted at spise (mere om det en anden dag, for vi mødte det smukkeste sted, bygget op af en klippe). Jeg har ikke haft sko eller klipklappere på i dagevis nu, og overvejer dem ikke engang inden vi går. Det samme gælder ungerne, som har fået fine, sommerbrune sandfødder, og ikke engang klippeklatring kalder på sko.

IMG_5759

IMG_5760

Men det er naturligvis ikke lutter idyl det hele, for ca tre minutter efter vi ankom på den lækre restaurant, kastede Elias op. Over det hele. Og her er det Thailand viser sig fra sin bedste side. Ingen sure miner, ingen fornærmede tjenere, bare søde mennesker der kommer løbende med papir og vand, og som forsikrer os om, at alt er ok, og nej, vi behøver ikke at gå og ja, de finder et andet bord til os. Så Elias og jeg kunne gå ned i havet og vaske ham, hans tøj, og lade det hele tørre, sætte os op på restauranten og tage det helt roligt, uden den mindste pinlighed. Alt er godt.

9 kommentarer

 1. Så får det pludselig en helt ny betydning at være så tæt på havet, når man har brug for akut badekar og tøjvask! Masser af kærlige tanker til jer.

 2. Hvor dejligt med så søde mennesker – det ville jeg ikke være sikker på i Kbh.

 3. Fantastisk du holder #glimmeronsdag i varmen. Det tror jeg nu ik, jeg kan når jeg er afsted. Men vil da klart gøre et forsøg nu! Thailand er smukt men også på grund af de dejlige thai’er som altid hjælper. Glæder mig som et barn til at komme afsted. Nyd resten af ferien.
  Mette

 4. Det er lige præcis dét, der er så befriende skønt ved Thailand med børn.
  Det er et land, der vugger i gæstfrihed og overbærenhed. Måske lidt turistet, ja, og måske ikke helt så top eksotisk som at kunne sige, at man tog til Cap Verde og sov i hjemmebyggede sandhytter, men hey: der er rart, pænt, uomgængeligt afstressende (og det er vigtigt) og dertil nemt og sjovt at være med børn.

  Vores datter var kun 5 måneder, da vi var af sted og jeg var førstegangsmor. Unødvendigt er det vel at fortælle, at det skete et par gange undervejs, at jeg panikkede en god del over totale ubetydeligheder, fordi jeg ikke vidste bedre. Hver gang, uden undtagelse, var det den ro og imødekommenhed, jeg blev mødt af hos alle thaifolk, der afhjalp den totale nedsmeltning hos stadigt sen-hormonelle mig.

 5. Jeg er lige ved at komme til at græde – bliver rørt! Så godt for jer at mærke, at I har gjort noget godt for jer alle, hver og en – og samlet! Giver gnist til hverdag i en periode igen – og sikkert lyst til og mod på endnu mere!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *