Det Her Findes I Virkeligheden

IMG_5786

Dette sted findes i virkeligheden. Et hotel og en restaurant, bygget i træ, snirklende sig som noget ud af et eventyr, op ad et lille bjerg. Med den mest vidunderlige udsigt. (Det var her, dette skete forleden.) Der er en mild brise overalt, og de smukke vimpler vejer i vinden. Det er ret magisk.

Jeg er ikke færdig med at forundret over hvad Thailand og Koh Lipe kan og er, og heller ikke færdig med at undre mig over at det først er nu, vi har søgt mod dette hjørne.

IMG_5801

IMG_5819

7 kommentarer

 1. Nu gik det op for mig i bor på Koh lipe. Jeg backpacked for 9 år siden, hvor jeg endte på Koh lipe, dengang var største delen af husene bygget af drivtømmer, bambus o.l. Jeg forelskede mig i øen, boede i et telt bag en bar ned til vandet som var lavet af drivtømmer, og hvis bare jeg hjalp lidt til så måtte jeg bo der gratis. Jeg har så tit tænk på hvordan den ø ser ud idag, så fantastisk jeg kan høre lidt fra din blog.

 2. Ja jeg elsker også Thailand. Har rejst der en del “i mine unge dage”, og håber at kunne rejse dertil med min familie indenfor de en overskuelig fremtid. Det er bare skønt. Og maden… åh

 3. He he – havde næsten gættet i var på Koh Lipe udfra dine fotos 🙂
  Mine “Bryllupsfotos” er taget for enden af en strand der i 2008 <3. Hils klovnefiskene og det smukke smukke vand og nyd det!

 4. SMUKT – THAILAND ER VIDUNDERLIG. Vil gerne rejse dertil med mine børn , men har tænkt på om den høje luftfugtighed vil irritere dem. Hvordan oplever I det?

 5. @Mia; ja, du har ret!
  @Tina – her er SÅ skønt! Jeg tror ikke jeg vil rejse andre steder hen, hvis jeg selv kan vælge…
  @Line B – jeg er virkelig forundret over hvor nemt det er her. Virkeligt. Lettere end en rejse til Mallorca.
  @Sidsel – TÆNK at du er blevet gift her! Så smukt! Så et brudepar på stranden forleden morgen. Overdrevet romantisk.
  @Line – VI VED DET! Er så ydmyg over at dette blev muligt.
  @Mie – Her ved kysten er der bare skønt og med en let brise. Intet fugtigt. Ud over stranden. Så skønt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *