Vi Har Ikke Noget Tøj På

IMG_5680

Sådan her har begge drenge set ud hele ferien. Tøj, bruger vi kun sjældent, men dragterne, som jeg fandt på udsalg er perfekte. Det er UVdragter og de kan også gå i vandet med dem. Drengene er udenfor nærmest nonstop og med faktor 50 på armene og benene, og resten af kroppen pakket ind i Danefæs vikingefjæs, kører det. I det hele taget bruger vi og de meget mindre tøj, end nogensinde før, og jeg har ikke haft hverken sko eller klipklappere på i en uge nu.

Så nu, hvor ferien stille og roligt lakker mod enden, går det i det hele taget op for mig, og for os, hvor tiltrængt alt dette var. For huden, for kroppen, for sjælen og for hele familien.

5 kommentarer

  1. Hvor ser det skønt ud! Dejligt at høre at I har en god ferie. Måske burde det i virkeligheden være alle forundt? Måske skulle vi alle (hvis vi havde råd osv) drage sydpå og få varme, kulør og lidt par-tid (når børnene sover)
    Fedt at I gør det:-)

  2. Kære Julia – misundelse er en grim ting – eller kan man bruge det konstruktivt? Alle dine ferieblogs har jeg ikke kunnet holde ud at læse – jo jeg har gemt dem i min indbakke, for jeg vil gerne, men har ikke kunnet! Det er møgvejr herhjemme, eller dvs sne og det synes min søn jo er sjovt, men jeg har SÅ meget brug for sol og varme ovenpå et hårdt år. Det behov blev så presserende en dag, at jeg tudede en dag min mand kom hjem, og nu er rejsen sydpå til varme bestilt, vi skal afsted om 1 måned! 😀 Nu kan jeg læse dine ferieblogs og glæde mig. Så i stedet for at misunde, blev jeg inspireret – TAK for det. Og må man høre hvad I har pakket? Vi har en på 4 år og en på 7 mdr og har aldrig rejst sydpå med børn!? Kh AEpsykolog

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *