Paris, Kager & Blomster

IMG_1394

IMG_1325

Jeg er på arbejde, og dette er en overspringshandling. Jeg kom lige til at sidde og bladre i de mange, mange billeder jeg nåede at tage på usædvanligt kort tid i Paris. Der er virkeligt mange billeder. Foråret var lige en to-tre uger længere fremme end her, og så er der altså bare noget over Paris. Noget helt særligt. Noget, der får alting til at blive pænere; lyset er smukkere, kagerne finere, blomsterne særligt udvalgt. Jeg kunne simpelthen ikke holde op med at knipse løs, og alt føltes som noget, jeg blev nødt til at holde fast i. Det er heldigvis ikke første gang, jeg var i Paris, men første gang jeg var der om foråret, hvor alt var frisk og lysegrønt.

Jeg bliver nødt til at komme dertil igen, snart. Helst på en ferie, hvor man har tid til at sidde og kigge længe på folk bag solbrillerne. Og spise kager som disse, mens man går tur i gaderne, og har tid til at smutte ned af alle de krogede, snørklede og fine stræder:

IMG_1328

IMG_1327

IMG_1324

IMG_1332

IMG_1354

IMG_1353

7 kommentarer

  1. Tak for smukke billeder som lige bragte mig ned af memory Lane. Lejede en lille lejlighed i efterårsferien lige ved siden af den smukke smøge 🙂
    God påske
    Mia

  2. Hvor ser det skønt ud! Nu længes jeg også efter forår i Paris, og det endda uden overhovedet at have været i Paris. Jo, jeg var der i fire timer en forårsdag i 2004, men det tæller ikke 😉

  3. Franskmændene er ikke så bange for kulører og krummelurer som os mere afdæmpede danskere. Ihhh hvor vil jeg gerne til Paris snart….og til Vejle Fjord badehotel 😉

  4. ej hvor du frister Julia! Paris står på listen over steder jeg gerne vil se og disse billeder er præcis som jeg forestiller mig der må være i Paris! Elsker sådan nogle gamle shoppingarkader som den du har taget billede af.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *