Det Så Du Ikke I Danmarks Dejligste Badehoteller…

IMG_3506

I går blev afsnit fire af Danmarks Dejligste badehoteller vist på TV2. Alle afsnit kan ses på TV2Play hvis du har lyst. Under indspilningerne var vi mange timer på hver sted, som så senere er blevet klippet ned til ganske få minutter. Men nu hvor jeg ligger inde med billeder af mig med røven i vejret, så synes jeg da ikke at de skal rådne op i glemslen. For det var ikke bare sådan lige at bestige bjerget ved Vestkysten.

IMG_3505

Mens vi stadig tror det er let at gå op af klitten…

IMG_3507

IMG_3508

IMG_3510

IMG_3509

IMG_3513

IMG_3514

Da jeg er ved at slå Sigurd ned med en drage.

IMG_3515

På toppen… Og her: En advarsel:

IMG_1360

Den fine grønne kjole er en favorit og er fra Black Swan Fashion og den fås lige her, ovenikøbet på megaudsalg.

UPDATE kl 0955: Jeg har lige fået besked om at kjolen er udsolgt nu.

5 kommentarer

  1. Jeg ELSKER de programmer Julia! Jeg elsker at kunne drømme mig afsted til skønne steder i DK en mandag aften og så holder jeg simpelthen så meget af at det ikke er så højttravende, men nede på jorden 🙂
    Og jeg er SÅ meget på dit hold på det med, at wellness er og bliver den foretrukne sportsgren 🙂 Det er også klart her jeg brilliere! 😀
    Solskins hilsner fra det vestjyske

  2. Så fik jeg endelig set et af programmerne. Fin underholdning. Skønne steder.

    Jeg spottede med det samme carrie dress’en. Har den selv 😉 totalt favorit kjole, der gør sig godt med røde stiletter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *