Højtiden er kun en fest, hvis alle er med.1470 børn mangler stadig en jul.

Julen er hjerternes fest, men for rigtigt mange danske børn, unge og familier, er den blot en markering af et fællesskab de ikke har mulighed for at deltage i. Netop derfor støtter jeg på alle måder Mødrehjælpens arbejde, for i en tid, hvor danmark splittes mere og mere økonomisk og socialt, og i et år, hvor  Mødrehjælpen har modtaget 39% flere ansøgninger om julehjælp end vanligt, er der brug for at vi husker at højtiden kun er en fest, hvis alle er med. Så hvis du har en tier, en tyver, eller en af de store sedler til overs, så støt Mødrehjælpen. De har kun indtil på tirsdag til at skaffe penge nok til at hjælpe alle dem, der har søgt og er fundet berettiget til at modtage hjælpen. Der er stadig 1470 børn, de IKKE kan hjælpe. Jeg tænker at vi godt kan knække denne nød sammen. Mobilepay er: 42 26 26 26

til instagram

5 kommentarer

  1. Godt indlæg på bloggen – der er i hvert fald sendt en skilling afsted fra mig med ønsket om en glædelig jul til alle børn

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.