I Arbejdstøjet til Modeuge

IMG_8038

Forleden spurgte jeg jer, hvad I ønskede jer mere af her på bloggen; der kom enkelte kommentarer på indlægget (TAK!) og så en stribe mails. Rigtigt mange af jer savner “de gode gamle dage”, hvor der var mere mode og design på bloggen, og det vil jeg gøre mig umage for at fylde på med. Anledningen kunne heller ikke være mere oplagt for det er modeuge i København, og for mig betyder det denne gang, at der tryk på kedlerne, og ekstra arbejde i kalenderen. I dag havde jeg en del møder, men skulle også til og fra enkelte shows, og det betyder jo så at man skal lige en mellemting mellem mandag morgen og fredag aften (hvorfor det jo så også er meget heldigt at det er onsdag…).

Jeg havde valgt det sorte sæt med en grøn silketop under, og mine yndlingshæle, nemlig Repettoskoene. Jeg kan gå, stå – næsten løbe – og  helt sikkert cykle i dem, og jeg får ikke ondt i panden efter 12 timer på fødderne i dé sko.

Det sorte sæt er fra Etc. Etc. og er i sort broderi anglaise. Det er netop kommet i butikkerne, og dem kan du se her. Sættet består af en skjorte med stolpelukning og en nederdel i flere flæselag.

Jeg håber I nyder sommeren derude og har en lækker #glimmeronsdag!

Skærmbillede 2015-08-05 kl. 11.55.26

2 kommentarer

  1. Nu har du jo en mega god stil, hvorfor det er sjovt at få inspiration fra dig, men jeg kan faktisk allerbedst lide de indlæg, der berører aktuelle debatter om ligestilling, work/life balance. Det virker det nemlig ikke som om der er så mange andre, der skriver om (og hvis der er, så sig gerne til!).

    Er ellers på mange måder kørt sur i blogland, det er som om næsten alt handler om børn(etøj), rabatkoder og spons. Jeg har selv to små drenge, men er inderligt ligeglad med CamCam, Molo osv, af den simple årsag, at drengene er ligeglade og i øvrigt smadrer deres tøj.

    Så fortsæt endelig – det er mega sejt, det du gør, både på bloggen og IRL.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.