Mød ‘etc. etc.’ – et nyt yndigt & bæredygtigt (boho)-brand

Du ved det godt, hvis du har læst med her i nogen tid. Jeg har en svaghed for kvinder, der kan, tør og gør. Og jeg er aldrig blevet færdig med mode, glimmer og dullegrej. I dag vil jeg præsentere dig for alle disse ting i én stor forening, nemlig gennem det nye danske brand, etc. etc.

Det er det fineste brand, du skal glæde dig til at lære at kende. Der sker nemlig så meget på modescenen hele tiden, at man nogle gange er tæt på at forfalde til at tro at man bør kunne følge med i alle stilskift, alle trends, alle tendenser. Efterhånden har jeg indset, at det er en virkelig dårlig idé, i stedet handler det om at følge sin egen stil, og at nyde at udtrykke sig selv gennem mode. Nogle af de mest udtryksfulde kvinder jeg kender, mestrer den kunst. En af dem er Maria.

Maria har arbejdet med mode hele sit voksne liv, og er agent for en perlerække af lækre brands, som hun selv har fundet og bragt til Danmark. Brandsne har alle det tilfælles at de har en snert af boho over sig. Maria er selv boheme, hendes hjem er det, og hendes stil. Og inden du får tics, så taler vi ikke boheme, som i: nej-tøjet-kan-ikke-vaskes-fordi-det-er-vævet-af-fjer, men boheme, på en yndefuld, lækker, kvalitetsbevidst og feminin måde.

Nu har Maria taget konsekvensen af sin grundviden om mode, pasforme, design og konstruktion og sin smag og skabt brandet etc. etc. Og jeg har set den første kollektion, som kommer i butikkerne til april. (Maria er i gang med indsalget nu, men jeg laver en update når tøjet er ude, inkl en forhandlerliste). Og helt ærligt: Det er komplet vidunderligt. Jeg vil have det hele. Det er den fineste kollektion af yndige prints, lækre bomuldskvaliteter, silke, kviltede jakker og et drys glimmer, og det hele produceret bæredygtigt OG til priser, der er til at have med at gøre.

Jeg har taget nogle få billeder, så du kan få en fornemmelse:

IMG_6747

 

Maria sidder her i en skjorte i yndig cremefarvet broderi anglaise, som kommer til at koste 599.

IMG_6758

IMG_6761

Og her er min favorit – en kviltet jakke med kobberglimmer-striber vævet ind. Den kommer til at koste 699. Og se lige kollektionen, som den hænger der ved siden af mig. ALT for fint!

IMG_6751

Du kan møde Maria her.

10 kommentarer

 1. Hej Susanne – indsalg betyder, at man som agent eller brand sælger tøjet til de enkelte butikker så det kan komme ud til os forbrugere. Kh J

  Hej Julie – det er SÅ pænt!

  Hej Tina – glæd dig!

  Kærligst
  J

 2. Hvor ser det dejligt ud, så fint. Jeg krydser fingre for at det kommer i størrelser hvor vi andre også kan være med, altså ikke str. 38!!
  Jeg forstår ikke de producenter der hellere vil sælge mindre, end at lade os andre størrelser give dem nogen penge og tage del i glæderne også, og jeg mener altså ikke str. 50! Selvom jeg synes det er en menneskeret at føle sig fin og godt tilpas uanset størrelse.

 3. Kan se, at Etc Etc nu kan købes hos Etoile i Kbh, men er det i handlen steder i Jylland? Gerne i Århus/Silkeborg/Skanderborg området? Vil så gerne have fingre i nogle af de lækre sager 🙂 eller måske det er i handlen på nettet et sted?

 4. Kære Trine

  Vi forhandler etc.etc. hos os på Don’t Tell, donttell.dk – det kommer på shoppen i weekenden, når vi har fået de fine sager fotograferet ☺️

  Mange hilsner
  Trine

  Ps. Julie, tak, fordi du nævner os

 5. jeg kan ikke finde forhandlerlisten? Faldt over en skøn top en butik ikke havde i min str. – Så nu indledes jagten på den…men ved ikke hvem der forhandler udover dont tell der også har toppen udsolgt…

 6. Hvor er det lækkert & spændende tøj:). Kunne godt tænke mig, at se mere….og evt. blive forhandler af tøjet. Hvem skal jeg kontakte?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.