Originalerne kommer: Modeugen er over os

Det er modeuge, og den varer ikke en uge, men blot et par dage. Noget af det fineste ved modeugen er originalerne. Både designerne, makeupartisterne og deltagere ved showsne. Og uanset om man deltager i modecirkusset eller ej, så tænker jeg at det vi kan lære af modeugen er at dem, der har mod og talent til at være unikke, er dem der i sidste ende løber med succesen. Dem der ikke ser til højre og til venstre på, hvad de andre laver, gør og tænker, men dem der ikke er bange for at fylde for meget eller råbe lidt højt.  Dem, der tør og gør, og dem der handler på den gode idé. Det er noget af det modeugen er fuld af, så uanset om vi synes nogle ting ind i mellem skal handle mere om det indre end om det ydre, så er mode sjovt. Det er en fest, og det er noget af det, der giver os plads til at være originale.

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.