Etc. Etc. Endelig Er Det Her. Det fineste nye boho-brand

IMG_0145

Nej, jeg har ikke helt glemt at hvert tredje indlæg her på bloggen engang var mode. Ikke helt. Det er ikke mangel på interesse, intet har forandret sig, og jeg kan stadig bedst føle mig hjemme i glimmer, boho og mange lag.

Måske husker du endda at jeg fortalte dig om My Bumlebee og Maria Toft, som har startet det fineste nye brand?  Ellers kan du læse om det her. Brandet hedder etc. etc., og nu er varerne ved at komme på hylderne, og jeg kan se, at der er rift om dem. Jeg har fået fingre i et par af sagerne, og jeg viser dem frem herude efterhånden. Den fine skjorte er i tynd bomuld, og striben er kobberagtig og rosa glimmer. Den har stolpelukning foran og fine manchetter, som jeg har rullet op. Det er præcis toppe som denne jeg altid leder efter: Ukomplicerede, men med lidt ekstra. Jeg har lokket en foreløbig forhandlerliste ud af Maria, og eftersom der endnu ikke er en webshop, der fører brandet, har jeg sat den ind nederst i dette indlæg, som ekstra (farlig) læserservice til dig. (Det skal siges at webshoppen her kommer til at have nogle af sagerne, men de er ikke kommet på endnu).

IMG_0151

Skjorten er fra Etc Etc / De perfekte højtaljede og tætsiddende jeans som man ikke bliver kvalt i er fra Black Swan og fås her / Armbånd er fra Stine A og det med perlerne ses her, mens det med de smukke sten ses her.

IMG_0140

IMG_0131

Berg  Frederiksberg
Berg Østerbro
Etoile Østerbro
Voigt Østerbro
Engleskyts Vesterbro
The Vintage Hellerup
Lorelei Lee Gentofte
Sofie Schnoor Frederiksberg C
Don’t Tell webshop
Miss Poppins Haderslev
Mageløs Odense
Miloii Malmø
Sienna & Lois Antwerpen

8 kommentarer

 1. Synes der mangler lidt i Jylland… gerne omkring Aarhus, men super fedt navn til en webshop, Don’t tell 🙂

  Og hvor ser du bare fin ud, Julia. Er vild med stolpelukningen, klæder bare alle.

 2. Hvor er du bare fin, Julia!
  Og super fedt outfit, både tøj og smykker – skal helt klart ind og kigge nærmere på det 😉
  Men bliver altså også lige nødt til at knytte en kommentart til dit helt sindssygt smukker hår! Hvor er det bare helt vildt flot!!!!! Hvad gør du for at få det til at sidde sådan og for at få det til at fylde så flot uden at se kruset ud?
  Jeg har selv krøller (eller fald afhængig af hvordan det bliver klippet), men synes tit det kommer til at se kruset ud, så ofte ender det bare i en hestehale 😉

  God dag og kram,
  Louisa

 3. Kære Alle,
  Tusind tak for jeres dejlige kommentarer. Skjorten koster 499.
  Louisa, tak for din kommentar om håret – jeg laver et indlæg snarest! Kram J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *