Etc. Etc. Endelig Er Det Her. Det fineste nye boho-brand

IMG_0145

Nej, jeg har ikke helt glemt at hvert tredje indlæg her på bloggen engang var mode. Ikke helt. Det er ikke mangel på interesse, intet har forandret sig, og jeg kan stadig bedst føle mig hjemme i glimmer, boho og mange lag.

Måske husker du endda at jeg fortalte dig om My Bumlebee og Maria Toft, som har startet det fineste nye brand?  Ellers kan du læse om det her. Brandet hedder etc. etc., og nu er varerne ved at komme på hylderne, og jeg kan se, at der er rift om dem. Jeg har fået fingre i et par af sagerne, og jeg viser dem frem herude efterhånden. Den fine skjorte er i tynd bomuld, og striben er kobberagtig og rosa glimmer. Den har stolpelukning foran og fine manchetter, som jeg har rullet op. Det er præcis toppe som denne jeg altid leder efter: Ukomplicerede, men med lidt ekstra. Jeg har lokket en foreløbig forhandlerliste ud af Maria, og eftersom der endnu ikke er en webshop, der fører brandet, har jeg sat den ind nederst i dette indlæg, som ekstra (farlig) læserservice til dig. (Det skal siges at webshoppen her kommer til at have nogle af sagerne, men de er ikke kommet på endnu).

IMG_0151

Skjorten er fra Etc Etc / De perfekte højtaljede og tætsiddende jeans som man ikke bliver kvalt i er fra Black Swan og fås her / Armbånd er fra Stine A og det med perlerne ses her, mens det med de smukke sten ses her.

IMG_0140

IMG_0131

Berg  Frederiksberg
Berg Østerbro
Etoile Østerbro
Voigt Østerbro
Engleskyts Vesterbro
The Vintage Hellerup
Lorelei Lee Gentofte
Sofie Schnoor Frederiksberg C
Don’t Tell webshop
Miss Poppins Haderslev
Mageløs Odense
Miloii Malmø
Sienna & Lois Antwerpen

8 Comments
Previous Post
Next Post