Når Nu Vi Er Ved Desserten

IMG_7146

De her kager er en slags vandbakkelser med flødeskum og kirsebær indeni. Jeg har aldrig smagt noget lignende. En kage som denne er en af grundene til at jeg elsker desserter. Jeg fik den til den reception / prisoverrækkelse jeg var til i Paris for 14 dage siden, og som jeg har skrevet om her. Jeg ved ikke om en af grundene til at jeg er så draget mod desserter er at de tit er så smukke, eller måske fordi jeg som barn var under meget stærke sukker og fløderestriktioner hos min mor, som mente at det værste i verden man kunne være, var tyk. Og det var jeg ind i mellem. Så jeg fik ikke lov. Men det har måske også bare noget at gøre med at de smager latterligt godt. Derfor var det også som at stå på tæsklen til himmelen, da den fine reception jeg var til i Paris involverede rå mængder af champagne (jeg er fuld på billedet her under, og det tror jeg sådan set godt du kan se – svedende og virkelig glad), OG fingerfoods. Anden ombæring af dem var desserter. Altså måske 15 forskellige slags små desserthapsere som blev båret rundt på store bakker, lige til at kaste sig over. Det var jeg en af de få der gjorde. Jeg tror pariserinder er mere interesserede i taljer end i vandbakkelser. Dessert og Champagne? Himmelen!

IMG_7148

IMG_7149

IMG_7147

8 kommentarer

 1. De små munnfuller ser helt fantastiske ut. Og så gjør du!!! Din bluse er bare sååå fin, og du er lekker på håret, og jeg kan se at du har det helt topp!
  Desserten i forrige innlegg er som en Pavlovakake, som alltid er en hit når jeg har gjester, og så er den så enkel å lage.
  Første gang min lillesøster fikk smake den hos meg, var hun gravid, og hun spiste opp halve kaken alene. Og hun er en liten tynn ” modellaktig ” pige.
  Siden halve min familie bor i Paris, har jeg fått kaker og Champagne mange ganger……da etter en laaaang middag på flere timer. Da hendte det ofte at jeg måtte sove en time før desserten kom, fordi jeg var litt full på vin, hi hi……
  Det er da herlig å kunne nyte de gode ting. Og trenger slettes ikke å gå i bikini om sommeren. Det har jeg helt sluttet med 😉

 2. Enig! Du ser fantastisk ud på billedet, Julie. Blusen er lækker, håret er flot, og smilet når endnu højere op end øjnene.

 3. Jeg hæfter mig mest ved din skjorte – jeg er nemlig sådan en der aldrig spiser søde sager ..host host.. Tilbage til skjorten? Hvor er den købt og hvilket mærke er det?

 4. Du ser da bare glad ud – og hvem ville ikke også det – omringet af skønne desserter og champagne – jeg ville i hvert fald smile over hele 5’øren

 5. Enig med de andre, du ser bare glad og dejlig ud. Jeg er vild med at have fundet en meningsdanner, som elsker desserter og kager 🙂 Da jeg var i Nice til konference, så man tre danske sygeplejersker gå amok i kagebordet til eftermiddagspausen. De andre kvinder drak pænt deres varme drikke og så undrende på os 🙂

 6. Kære Lene,
  Du er fandme sød. Tak for det fineste kompliment. Ja, altså, de andre må passe deres the, må de, så klarer vi kagebordet!
  KH
  J

  Kære Camilla,
  Jeg VAR glad!
  KH
  J

  Hej Line,
  Skjorten købte jeg julen 2013 og den er fra Diane von Fürstenberg. Jeg har brugt den så meget. En meget fornuftig investering (HOST).
  KH
  J

  TAK METTE!
  KH
  J

  Kære Sylvia, det er det nemlig, men jeg tror en pavlova er mere “planlagt” og lidt pænere med én stor bund, er den ikke? Godt med familiemedlemmer, der bor i Paris og endnu bedre med nogen der kan lide kager,
  Mange KH-ere,
  Julia

 7. Kære Julia, hvad med glutenallergien i sådan et dessert-paradis, der er jo pænt med hvedemel i vandbakkelser?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.