Når Nu Vi Er Ved Desserten

IMG_7146

De her kager er en slags vandbakkelser med flødeskum og kirsebær indeni. Jeg har aldrig smagt noget lignende. En kage som denne er en af grundene til at jeg elsker desserter. Jeg fik den til den reception / prisoverrækkelse jeg var til i Paris for 14 dage siden, og som jeg har skrevet om her. Jeg ved ikke om en af grundene til at jeg er så draget mod desserter er at de tit er så smukke, eller måske fordi jeg som barn var under meget stærke sukker og fløderestriktioner hos min mor, som mente at det værste i verden man kunne være, var tyk. Og det var jeg ind i mellem. Så jeg fik ikke lov. Men det har måske også bare noget at gøre med at de smager latterligt godt. Derfor var det også som at stå på tæsklen til himmelen, da den fine reception jeg var til i Paris involverede rå mængder af champagne (jeg er fuld på billedet her under, og det tror jeg sådan set godt du kan se – svedende og virkelig glad), OG fingerfoods. Anden ombæring af dem var desserter. Altså måske 15 forskellige slags små desserthapsere som blev båret rundt på store bakker, lige til at kaste sig over. Det var jeg en af de få der gjorde. Jeg tror pariserinder er mere interesserede i taljer end i vandbakkelser. Dessert og Champagne? Himmelen!

IMG_7148

IMG_7149

IMG_7147

8 Comments
Previous Post
Next Post