Harald & Jeg

IMG_9428-3

Her står jeg i Harald Nyborg. Der har jeg været tre gange på et døgn. Det er præcist så trist i den butik, som det ser ud. ALT er discountgult, og man kan købe alt i biligt halløj. Legetøj, slik, termotøj, varmeovne og maling, der ikke dækker godt nok, hvorfor man er nødt til at køre tilbage og købe en ny spand, male én gang til, og så bare ellers køre til Flügger. Vi er nemlig i gang med at sætte koloen i stand. Kolonihavelivet er skønt, bare ikke i to graders varme og slud.

Vi skal have fikset en masse, blandt andet malet den brune cigarkasse, så vi kan se lyset, når vi er indenfor. Denne sommer får vi også sat nye døre i, og det glæder jeg mig til. Men hold nu op det er hårdt arbejde, men faktisk også både hyggeligt og sjovt. Nu er vi hjemme, Johan og jeg, og arbejder i hvert sit hjørne af stuen. Og det er faktisk også så hyggeligt. Ungerne er hos Bedste et par dage, så vi kan få skovlen under koloen, og det er en slags børnespa de har gang i der. Alle er glade, alt er godt og nu er der kaffe.

5 Comments
Previous Post
Next Post