Er Fan – & Et Skift i Fokus

IMG_4496

Nogle gange har man brug for at se længere ud, for at kunne overskue at kigge ind. Man har brug for at skifte fokus. At koncentrere sig om det lille i det store, at gøre hjertet og øjnene glade, og at lade sig selv koncentrere sig om de ting, der måske ikke vælter verden, men faktisk holder den oppe. På overfladen. Sådan kan jeg godt få det. Og mode, lir og smukke ting har altid gjort det for mig. Retail-therapy kalder man det i USA og i England, og ja, selvom det jo er strengt forbudt at hylde overfladen for tiden, så kan jeg virkelig godt trænge til den. Også i dag. Der er også det ved overfladen at den nogle gange kapsler dybderne så pænt ind. No shopping shame holder stadig her hos mig, og derfor vil jeg vise jer disse smukke sager.

Det er ingen hemmelighed at jeg er stor fan af Stine A. Jeg elsker at hun gør, hvad hun gør fordi hun ikke kan lade være. Og her er et par af mine favoritter fra damens kollektion:

IMG_4498Bøjlen her bevæger sig op ad øret, og er simpelthen det fineste glimt af dekadence under håret. Du kan se den her.

Den fine halskæde er kort, og lægger sig smukt lige over kravebenet. Lille fin, og elegant. (Jeg har brugt begge dele i TVoptagelserne, og halskæden udmærker sig ud over at være pæn ved ikke at forstyrre mikrofonen…)

 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *