SommerGæst: Stine A

Skærmbillede 2014-07-18 kl. 16.29.18

Det er glimmeronsdag og i dén anledning har jeg inviteret den perfekte sommergæst til at besøge mig og os her på bloggen:

Jeg har valgt at lukke bloggens døre helt op for de skønneste sommergæster. Det er alt sammen kvinder, som er inspirerende på deres helt egen vis. Jeg har for eksempel haft besøg af Sine, af Rakel og af , som på hver deres måde inspirerer, og viser nye sider af tilværelsen jeg ikke selv ville få øje på. I Danmark kan vi rigtigt meget indenfor mode og design, og en af dem, der får mit smykkehjerte til at banke er Stine A, som har skabt det fineste univers. Jeg har allerede et par af Stines sager (se her og her), og er slet ikke færdig.

Der er noget særligt over mennesker, der laver det, de gør, fordi de ikke kan lade være – og sådan er det også med Stine; hun laver smykker fordi det er dét hun gør. Mød hende her, og hør hendes svar på de fem spørgsmål, jeg stiller alle mine sommergæster:

Hvilken sommer bliver det for dig i år? Hvem skal du dele den med, og hvad er vigtigt for dig i år?

Sommeren i år, bliver stille og rolig og hjemme i DK – da der sker meget i smykkefirmaet, er det godt lige at kunne tage sig af det, samtidig vil jeg ikke gå glip af min angst-terapi som jeg går til hver onsdag hen over sommeren. Den er fantastisk og det varer ikke ved at gå dér…. Det er min mand og datter jeg tilbringer sommeren med i sommerhuset, men elsker at have gæster så der kommer en del forbi og overnatter og hygger. Det er det bedste!! Sidst men ikke mindst så skal jeg forbi min veninde Samina Langholz , der står på loppemarked hvert lørdag i Tisvilde. Hun og hendes mand Andrea Brugi er kommet hjem med lækkerier fra Italien, spækbrædder, saltkar og skønne møbler og olivenolie…helt eventyrlig stand de har.

JL1
Hvad er dit bedste sommertip?

JL2

….at drikke et glas vin og virkelig nyde det, hver dag! Samt eksperimentere med mad…. (Jeg elsker at snakke om mad med mine veninder) Og brug citronskal, det er så overset. Jeg bruger også hårdt ovnristet parmaskinke,  til alt muligt i salater og som topping til hvid fisk…. Og hjemmelavede rugbrødschips med cremet gedeost og et hindbær på toppen, for satan det er lækkert med det hindbær!!
Må vi se det sommertøj, du elsker højest – og få at vide, hvorfor?

JL3

Mine trekants bikini BH´er, alt i hvidt,  sølvbukser fra Whiite, lædernederdel fra Zara og så selvfølgelig mine smykker jeg har på konstant!

Hvilken bog kan du anbefale mig at læse under æbletræet i kolonihavehuset? …ærligt….en bog med sensuelle og sexede undertoner, det er fedt!! Men jeg når stort set aldrig at læse en bog, så tit bliver det til lækre kogebøger, hvori jeg elsker at se billeder og blive inspireret af dem…og især når maden er fotograferet af COLUMBUS LETh, sindssyg dygtig madfotograf, som bla. lige har lavet én med ejeren fra LE LE — hans billeder elsker jeg. Og ellers bliver det boligmagasiner… Det er så dejligt at slappe af til og jeg bliver høj det visuelle.

Hvilken sommer var den vigtigste for dig – og hvorfor?

Det var den sommer i 2009 hvor min datter var kommet til verden i Januar. Det er jo umådelig fantastisk at få så’n en lille guldklump.

Skærmbillede 2014-07-18 kl. 16.28.52

Mød Stines univers, og se hendes smykker her.

5 kommentarer

  1. Det lyder som en god sommer.. Er selv mega fan af hendes smukke smykker.. Ville ønske jeg havde 7 øreflipper og 20 fingre…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *