Om Guld, Praktik & En Slags Kærlighed på Udsalg

IMG_3272

Det er sommer, og det er tid til bare, hvide ben!

Jeg er jo en selverklæret mode-entusiast, og holder nok aldrig op med at være det. Jeg er vild med den måde, vi kan forandre en dårlig dag til en god ved hjælp af de rigtige jeans, og jeg er vild med den måde farver og mønstrer påvirker hvordan man føler sig. Så når jeg køber tøj, køber jeg det med hjertet.

Det betyder at jeg har ret meget, der – for at sige det mildt – er ret upraktisk. Jeg har ting, der ikke kan vaskes, ting i guldlamé, og vist nok tre par palietbukser, to balkjoler jeg aldrig har haft på, men jeg ejer (desværre) (endnu) ikke et sæt regntøj.

De ting jeg har på i dag, elsker jeg højt, og begge dele fik mit hjerte til at banke lidt hurtigere da jeg så dem. Nederdelen af af Valentine Gauthier, som er den fine franske designer, VILA i efteråret lancerer et samarbejde med. Den er kort og i bomuld og med et af de fantastiske prints, designeren er så god til. Blusen er en anden favorit nemlig fra det danske tøjmærke Black Swan. Skoene købte jeg i New York da jeg var der i februar. Og sagen er – det hele er sgu på udsalg!

Find Valentine Gauthiers fantastiske prints her hos River and Raven, hvor du både kan få en kjole og en skjorte i det smukke print. Hvis du ønsker dig en ærmeløs top i printet, kan du finde den her hos My Eco Wardrobe, endnu en lækker ny dansk webshop.

Black Swan elsker jeg højt – ikke kun for deres lækre, anvendelige og hverdagsvenlige styles, men også for deres måde at gøre det hele. T-en finder du her – også nedsat.

IMG_3270

IMG_3268

Og hvis man nu ikke ønsker at alt det man går og forelsker sig i, ryger på udsalg, så er der kun én ting at gøre. Nemlig at købe guld. Den øverste lille med kæden er min store kærlighed fra Stine A.  Den jeg har på er udsolgt, men et alternativt er den her vidunderlige lille sag. Den nederste store er et feriekøb for mange år siden på en sydhavsø. 

IMG_3275

IMG_3276

4 kommentarer

  1. Jeg bliver altid så imponeret over hvordan du formår at skrive om hverdag, familieliv og job. Samtidig fyre du den max af i fine outfit. Tak for inspiration og variation.
    God weekend

  2. Det forstår jeg så godt Line B!

    Tusind tak, Ladybug. Jeg er glad for du ser det sådan – det betyder meget for mig. Kh J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *