Vejrudsigter, Weekendplaner & Hjemvendt fra Afrika

IMG_3255

Da jeg hørte en forvirret vejrtype forsøge at forklare, hvordan det både bliver styrtende regn og noget der ligner en hedebølge i denne weekend, kom jeg til at tænke på denne Christel-tegning. Det lader til at være det vi får brug for: Bare ben og paraply.

Johan skal afsted og arbejde i denne weekend, og jeg skal sidde på min pind på kontoret hele dagen lørdag. Det bliver kun muligt, fordi min far er kommet hjem fra Afrika, og fordi ungerne tog imod ham med mere åbne arme, end jeg på nogen måde havde forventet. Elias rødmede da han så ham, og måtte fordybe sig i den tegning han var i gang med, da min far og jeg trådte ind på stuen i børnehaven i sidste uge. Senere er det blevet til en eftermiddag sammen med min far, og at Elias og hans allerbedstebedste ven Alfred holdt fri sammen med min far i går og så på skibe på Holmen, spiste is og legede hele dagen fra klokken 8 om morgenen til kl 20 om aftenen.

Sofus taler om ham, og har svært ved at forstå hvorfor der hverken er løver eller zebraer i baghaven på det hus, min far bor i i København. Men ellers er der ikke noget ved det hele Sofus har svært ved at forstå, bortset fra selvfølgeligt at jeg kalder Morfar for Far. Sofus er vild med ham, og jeg er så taknemmelig over at afstanden er overvundet på så kort tid. Jeg mener: Han har næsten været væk et helt år. Det er et lille mirakel.

2 Comments
Previous Post
Next Post