Lørdag Formiddag & Det Lille Niv

IMG_3283

Vi har været tidligt oppe hjemme hos os. Elias især. Han er blevet ret glad for de meget tidlige morgener (sådan ved 5-tiden), og er ved at lære, at han ikke behøver at vække os den første time. Han fortæller mig dog insisterende, bøjet over mig i sengen, at han er stået op, indtil jeg hører ordentligt efter, så helt har han ikke lært det endnu. Men i dag skulle vi tidligt op, fordi Johan skulle afsted og abejde på et større projekt han snart er færdig med. Og jeg skulle på kontoret og lukke løse ender af. Ungerne er med min far i dag, og jeg savnede dem det øjeblik vi havde afleveret dem hos ham. Men det med at stå meget tidligt op, lod mig starte dagen med en østerbro-brunch sammen med min søde søster og vidunderlige kollega, Anne-Sophie, hvor vi lige kunne tale alt det igennem vi manglede inden hun er væk på ferie i næste uge. Vi sad på Dag H, hvor brunchen ser sådan her ud:

IMG_3282

… og hvor gåturen ned til kontoret ledsages af et kunstværk, som jeg er blevet helt forelsket i. Og så må jeg bare lige knibe mig selv i armen, og holde op med at dyrke det lille jag, der er allerinderst inde over at misse en solskinsdag med min drengebande, og så i stedet nyde at der bliver plads til fridage med dem i ugen der kommer.

IMG_3284

IMG_3287

IMG_3286

IMG_3290

IMG_3293

IMG_3292

8 kommentarer

 1. Det er jo bare dejligt for dine drenge og din far at have en dag sammen, hvor de bare er dem og ham 🙂

 2. Du har så meget ret, Randi – og jeg VED det godt – det er mig, der savner dem, er HELT overbevist om at det ikke er omvendt. KH J

 3. Den brunchen ser aldeles innbydende ut!
  Og jeg elsker å gå ut å spise når jeg er i København, minst en gang i året.
  Din vei til jobb ser like fin ut som min. Jeg nyter den hver gang jeg går til jobb.
  Jeg har begynt å følge din blogg nylig, og synes den er så fin, med god stemning og interessante saker som du tar opp.
  Og jeg kan ALT om bad hair days, siden hele familien her har krøller!!! Min datter, som har villt med korketrekkere, bruker Redken produkter, og sverger til det. Det beste hun har har prøvd faktisk.
  Ønsker deg en riktig god helg.
  Mvh Sylvia fra Norge

 4. Tusind tak fordi du læser med her, Sylvia, og TAK for tip til at tæmme håret! Jeg glæder mig til også at læse med hos dig.
  Kærlig hilsen,
  Julia

 5. Er det tilladt at savne København når man sidder i New York? Jeg ved det ikke, men jeg gjorde det lidt. Nu tager jeg ud over oplever lidt mere af New York og husker på at København stadig står når vi kommer hjem. God weekend!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *