Lørdag Formiddag & Det Lille Niv

IMG_3283

Vi har været tidligt oppe hjemme hos os. Elias især. Han er blevet ret glad for de meget tidlige morgener (sådan ved 5-tiden), og er ved at lære, at han ikke behøver at vække os den første time. Han fortæller mig dog insisterende, bøjet over mig i sengen, at han er stået op, indtil jeg hører ordentligt efter, så helt har han ikke lært det endnu. Men i dag skulle vi tidligt op, fordi Johan skulle afsted og abejde på et større projekt han snart er færdig med. Og jeg skulle på kontoret og lukke løse ender af. Ungerne er med min far i dag, og jeg savnede dem det øjeblik vi havde afleveret dem hos ham. Men det med at stå meget tidligt op, lod mig starte dagen med en østerbro-brunch sammen med min søde søster og vidunderlige kollega, Anne-Sophie, hvor vi lige kunne tale alt det igennem vi manglede inden hun er væk på ferie i næste uge. Vi sad på Dag H, hvor brunchen ser sådan her ud:

IMG_3282

… og hvor gåturen ned til kontoret ledsages af et kunstværk, som jeg er blevet helt forelsket i. Og så må jeg bare lige knibe mig selv i armen, og holde op med at dyrke det lille jag, der er allerinderst inde over at misse en solskinsdag med min drengebande, og så i stedet nyde at der bliver plads til fridage med dem i ugen der kommer.

IMG_3284

IMG_3287

IMG_3286

IMG_3290

IMG_3293

IMG_3292

8 Comments
Previous Post
Next Post