Gaveregn: Ingredien til dine lokker

IMG_3638

 

IMG_3639

Min jagt på gode hårdprodukter tager aldrig en ende – og til jer der altid anbefaler mig John Frieda, så har jeg anskaffet mig tre styks produkter og er i gang med at teste. Men uanset, hvor meget jeg tester, så vender jeg altid tilbage til Ingrediens produkter. Ingredien er lavet så rent som muligt, uden at effekten forsvinder.

Disse to sager er sådan et scoop: Hårpudderen er nem at bruge, fordeler sig let og efterlader ikke klumper i hovedbunden. Den giver fylde og volumen og gør håret let at sætte. Det samme gør Ingrediens saltvandsspray, som er en af de bedste jeg har prøvet. Hvis du har fint hår kan du bruge den som eneste stylingprodukt.

Nu kan du vinde dette labre sæt – smid blot en kommentar her inden lørdag klokken 20, så trækker jeg lod.

IMG_3640

263 Comments
Previous Post
Next Post