Gaveregn: Ingredien til dine lokker

IMG_3638

 

IMG_3639

Min jagt på gode hårdprodukter tager aldrig en ende – og til jer der altid anbefaler mig John Frieda, så har jeg anskaffet mig tre styks produkter og er i gang med at teste. Men uanset, hvor meget jeg tester, så vender jeg altid tilbage til Ingrediens produkter. Ingredien er lavet så rent som muligt, uden at effekten forsvinder.

Disse to sager er sådan et scoop: Hårpudderen er nem at bruge, fordeler sig let og efterlader ikke klumper i hovedbunden. Den giver fylde og volumen og gør håret let at sætte. Det samme gør Ingrediens saltvandsspray, som er en af de bedste jeg har prøvet. Hvis du har fint hår kan du bruge den som eneste stylingprodukt.

Nu kan du vinde dette labre sæt – smid blot en kommentar her inden lørdag klokken 20, så trækker jeg lod.

IMG_3640

263 kommentarer

 1. Lige det der er jo hvad jeg har brugt for 🙂 har en del allergi og i vinters udløste et par uvaskede jeans (dumt ja!) en så voldsom reaktion at den hed vagtlægen, binyrebarkhormon og allergi piller. Efter der tar jeg ingen chancer og er nok på randen til det hysteriske omkring div produkter. Men når der findes så fine alternativer så er det jo bare lækkert.
  Ville være super glad for at vinde denne gave 🙂

 2. Det er lige dét par jeg savner! Skønt at Ingredien har lavet en tørshampoo og en saltvandsspray – jeg skal prøve begge dele. Deres produkter er fantastiske til mit krøllede, frizzede og somme tider uregerlige hår. Tak for din anbefaling!

 3. Det gad jeg godt prøve. Har tyndt hår som for nyligt er blevet ødelagt af varme fra et glattejern hos min frisør, så jeg er blevet klippet rimelig kort, og har lidt svært ved at finde de rette produkter til min nye frisure (lidt ala Trine Dyrholm – Arvingerne). Tror at saltvand og pudder ville være helt perfekt!
  Kh Rikke

 4. Dem vil jeg vildt gerne prøve. Har et hår, der er glat hvis jeg bruger glattejern og krøller, hvis jeg krammer det under tørring.

  Trine

 5. Åhh, det kunne være fedt at vinde og prøve og se om de kunne gøre underværker for mit hår! Efter anden graviditet har jeg desværre lige smidt halvdelen af manken, så noget fylde ville pynte 🙂

 6. Jeg har ikke haft meget held med de der saltvands spray så vil gerne vinde. Og se om det virkelig passer til os med fint hår 😉

 7. Det vil jeg meget gerne vinde… Det er altid skønt at teste produkter man ikke kender til, især hvis de viser sig at være et hit.

 8. Lyder som nogle fornuftige produkter. Desværre ses det ofte, synes jeg, at fornuftige produkter ikke har den samme gode effekt som dem, der er stoppet med ufornuftige ting.

 9. Jeg er på samme konstante jagt efter vidunderhårproduktet der får mig til at ligne en reklame 🙂

 10. Åhhh det kunne jeg virkelig godt bruge! Må krydse fingre for jeg er den heldige!
  Mit hår er blevet frygtelig efter jeg er blevet mor. Har tabt så meget hår, og jeg havde i forvejen tyndt, skandinavisk hår, så det er noget tyndt efterhånden

 11. Naturligt krøl kræver særlige produkter – ofte noget af en jungle, synes jeg – lad mig gerne prøve disse to lækkerier af 🙂

 12. Mit hår har brug for hjælp til at styre fald og krøller, så måske er vi heldige denne gang

 13. Har netop købt nogle af deres andre produkter men ikke fået dem prøvet endnu så de to vil være perfekt akkompagnement

 14. Det er virkelige nogle lækre produkter, bruger deres shampoo og balsam, så kunne være dejligt at få liv til at prøve disse 2 også… ❤️

 15. Ville elske at vinde, har længe villet prøve Ingredien, men har endnu ikke fået taget mig sammen. Måske det nu skulle være 😉

 16. Det MÅ være min tur – efter den første ferienat tilbragt i campingseng, sov jeg mig til det vildeste hold i nakken. Juli er derfor gået med alt for meget av, øv og en irriterende stor del af min formue blev kastet afsted til hhv. kiropraktor og akupunktør. August venter forude med evt. jobsamtale på ønskejob og en bryllupsfest – hårpulver & co. måtte meget gerne hjælpe mig med at få styr på augusthåret, når nu pengene til hairdo er blevet brugt på nakken.

 17. Det ville gøre underværker til mine – allerede nu, sommerslidte lokker.!

 18. Yes, det lyder som guf med lidt struktur til mit nordiske hår. KRYDSER FINGRE 🙂

 19. Saltvandsprodukt – det lyder spændende. Det vil jeg gerne prøve.

 20. Kender slet ikke deres produkter, men vil bestemt gerne prøve dem 🙂

 21. Lyder som noget, der kunne redde en af mine utallige “very bad hair-days”. Så jeg krydser fingre.

 22. Uuh, krydser fingre. Synes hårproduktsmarkedet er uoverskueligt 🙂

 23. leder stadig efter de(t) produkt(er), som kan gøre det for mig.
  Altid inspirerende med anbefalinger, tak.

 24. Jeg kender selv problemet med ‘pyramide’ hår, som du har talt om før, så særligt hårpudderen vil bringe glæde 🙂

 25. Det sæt vil jeg meget gerne vinde. Jeg er flittig bruger af deres heat-a-way spray og vil især gerne prøve deres hårpudder.

 26. Mit hår lever sit eget liv, og disse lyder til at være noget for det… 🙂

 27. Jeg er stor fan af deres farvede shampo, som gør at mit hår holder farve og ser lækkert ud længe. Der er ingen udgroning eller matte spidser.

 28. Det hadde vært morro å prøve noe nytt.
  Jeg var en av dem som tipset om John Frieda.
  Min datter sverger til Redken-produktene. Og hun tok det store steg i går, og klippet sitt livvidde-lange, krøllete hår, til skuldrene.
  Kommer et innlegg om det…… 😉
  Så krysses fingrene.

 29. Jeg deler din begejstring – mine lokker ville føle sig meget beriget af så lækre produkter. God sommer!

 30. Jegvil gerne prøve disse rene produkter INDEN jeg oplever et af de skrækkelige allergiske anfald som jeg læser så meget om. Krydser fingre!

 31. Har sjovt nok netop bestilt shampoo og balsam fra samme mærke – og så ville min samling jo nærmest være komplet. Så ja tak, jeg håber på at vinde.

 32. Har aldrig hørt om ingredien før, det lyder som noger der er værd at prøve!

 33. Det vil ikke være så dårligt at vinde hår produkter som er svanemærket. Specielt nu hvor jeg ammer lille bebs hele dagen lang og stadig gerne vil se ud som om jeg har været på stranden i timevis og kommet hjem med det lækreste strand hår ; )

 34. Åh, jeg døjer med alt for fint hår, så det ville være helt skønt! Og så er det min fødselsdag i dag, så måske kunne der falde en ekstra gave af? 🙂

 35. Det lyder som den ultimative redning til mit lidt kedelige skandinaviske hår, som trænger til lidt “puff” 😀

 36. Jeg har aldrig prøvet en saltvandsspray 😮 så jeg krydser fingre, for at præmierne ryger i min retning

 37. Jeg har hørt så meget godt om ingredien, og vil virkelig gerne prøve det. Krydser fingre. 🙂
  Bedste hilsner
  Luna Bærmonster
  baermonster(at)gmail.com

 38. Mit sommerhår ville synes det var vidunderligt med lidt pleje efter alt det sol, klor og saltvand det har været udsat for i år, stakkels hår men hurra for mig som har haft verdens bedste sommer….

 39. Ja tak. Selvom det lyder nææææsten for godt til at være sandt? Så det må da prøves 🙂

 40. Hej Julia,

  Ja tak – det ville være lækkert …. for min ‘on going’ hårkrise 🙂

  Kh.
  Anette

 41. Er sikker på at Ingredien er det helt rigtige for mig, som efterhånden ikke tåler noget som helst parfume-agtigt…

 42. Har hørt meget godt om Ingredien, så der må være noget om snakken. Ikke sandt? 🙂

 43. Jeg mangler gode hårprodukter ..synes ikke rigtig jeg kan finde det rigtige. .så vil meget gerne prøve disse produkter ☺

 44. Åh, træk mig, træk mig! Det der er så fed en præmie, som jeg vildt godt kunne bruge til mine triste lokker!

  Kh Anne F.

 45. Det ville være skønt at vinde! Vil gerne prøve mærket, da jeg nok trænger til lidt lækkert til håret…

 46. Er på barsel med nummer to og afventer det uundgåelige ammehårtab (sidste gang knækkede mit lange pandehår af. I den ene side. Jøsses, det så noller ud!). Så kan godt bruge noget lækkert til det hår, der overlever denne gang.

 47. Saltvandsspray som eneste produkt til fint hår – jeg er så klar til at prøve

 48. Mit hår trænger til lidt kærlighed efter en sommer med lidt for meget saltvand og sol 🙂
  Christine

 49. Mit umulige graviditetshår kunne godt trænge til en hjælpende hånd. Så jeg er med og krydser fingre!!
  Carina

 50. Den jagt kender jeg godt – den evindelige hjælp-mit-hår-er-krævende-men-jeg-kan-ikke-finde-den-rigtige-shampoo. Har hørt så meget godt om Ingredien, men har ikke fået det prøvet endnu. Men det vil jeg da mægtig gerne!
  (Og ELSKER vasen bagved, den er så fin. 🙂 )

 51. Hej Julia, sikke en lækker præmie du har fundet frem. Jeg har kun hørt godt om Ingredien og jeg er ikke særlig god til at prøve hårprodukter, tvivler nok på at de egentlig kan hjælpe på min tunge hårpragt. Så jeg vil elske at blive overbevist, specielt med dette skønne mærke. God sommer.

 52. Ja tak, sådan et sæt vil jeg gerne vinde! DIY Saltspray er nu ikke helt så effektiv!

 53. Åhh ja tak, sådan et sæt ville være en dejlig sommergave til mit trængende hår 🙂

 54. Er allergiker og søger konstant efter de helt rigtige rene produkter – det lyder som om de kunne være fundet. Så jeg krydser fingre – fortsat god sommer ;O)

 55. Dem kune jeg virkelig godt tænke mig at vinde. Jeg TROR på det, jeg TROR på det.

 56. Har brugt en formue på alverdens produkter, der lover mere end de kan holde. Ville glæde mig at prøve Ingredien 🙂 Dejlig sommer!

 57. øj.. håber på en chance for at vinde trods mange mange deltagere 🙂 God sommer

 58. Uh, har gerne ville prøve ingrediens produkter længe, særligt hårpudderen. Jeg håber på at heldet er med mig – fortsat god sensommer 😉

 59. Jeg taber (stadig!) håret, selvom jeg stoppede med at amme for mere end tre år siden. Så resterne kan godt bruge noget puff 🙂

 60. Jeg ELSKER nye hårprodukter, jeg er altid på jagt efter det produkt der bare lige giver lidt ekstra 🙂 det ville være skønt at vinde!

 61. Hej! Jeg har lige fået afkortet mit lange hår, så det nu er halvt så langt som det plejer. Det var en hård beslutning, men heldigvis er min frisør top skøn og mit hår er blevet virkeligt lækkert. Meeen nu er et blax elastik ikke længere nok, håret skal simpelt hen redes og friseres og sættes – totalt ny verden for mig, så det vil da være skønt med med disse dejlige produkter til at hjælpe mig på vej 🙂

 62. Åhr ja, hvor jeg krydser fingre! Mit kedelige graviditetshår kunne så godt bruge den forkælelse, især nu, hvor kroppen er ved at være stor som et hus (og ligenu tilbringer en hel dag i sommerland med at vente og passe på taskerne…kr

 63. Kender desværre ikke mærket, men lyder rigtig godt alt sammen. Jeg krydser fingre for at jeg får muligheden for at afprøve det 🙂

 64. Jeg elsker deres produkter. Jeg bruger dem ikke tit da jeg syntes at produkterne er ret dyre men en gang imellem er det bare lækkert at vide at det jeg piger ind i mit hår er “rene” ting. Det gør mig glad. Hvis jeg havde råd vil jeg ikke have andet på hylderne men nu kan jeg måske vinde???? Det vil være dejligt

 65. Mon ikke jeg så kan konkurrere med min datter med sådant et lækkert hårprodukt, når vi nu skal på ferie sammen !

 66. Elsker Ingredien – for enkeltheden og det, at jeg kun behøvet et enkelt produkt for at skåne det hårdt prøvede sommerhår der både er slidt i bund og klor og sol og stadig efter fire år lider af amme-fældning.. Krydser fingre for lidt selvforkælelse!

 67. Ville være super fedt! Sad hele natten i går og kiggede på tips til at få tykkere og sundere hår 🙂

 68. Det er næsten pinligt at sige her i år 2014 har jeg stadig ikke prøvet saltvandsspray eller tørshampoo …. (!) så jeg håber virkelig at vinde de to lækre produkter så jeg kunne få mig en god oplevelse 🙂

 69. Efter flere mdr m projektskrivning ser jeg bare ikke spor lækker ud. Nu er det tid til lækker-dage og gerne m ingrediens som er ved at være det nye hotte !

 70. Måske lige redningen til mit efterhånden noget tynde manke der altid klør

 71. Har i dag fået mit lange og ikke mindst slidte hår af 😉
  SSÅÅÅ jeg trænger til styling produkter til det nye ” garn” !!!!

 72. Det ville være godt at prøve. De fleste hårprodukter giver mig bare fedtet og væmmeligt hår.

 73. Det lyder som kræs til håret. Krydser fingre og håber jeg kan få lov til at prøve de meget roste produkter.

 74. De produkter gad jeg godt prøve; er indtil videre kun stødt på Ingredien på untoldsecretz webshoppen 🙂

 75. Er tiltrængt med nogle lækre produkter, da mit hår virkelig lider her i varmen – uanset hvad jeg prøver at proppe i det.

 76. Nøj, de kunne da se utrolig fine ud hjemme på mit badeværelse, de to! Krydser fingre 🙂

 77. Øj, det kunne jeg virkelig godt bruge til mit hår, der er en kende træt efter en sommer, hvor der har været lidt for travlt til hårpleje :/

 78. Uh det kunne være et lækkert sæt til at shizze mit flade hår op – og så vil jeg nok fnise lidt i det skjulte hver gang jeg læser navnet på hårpudderen.

 79. Det mærke, har jeg gerne villet teste i et stykke tid, kunne jo så være at man kunne være så heldig at vinde ovenikøbet 🙂

 80. Har netop brugt det sidste af min saltvandsspray – så en ny er mere end velkommen 🙂

 81. Leder og leder efter det perfekte stylingprodukt, så jeg krydser alt, hvad krydses kan!

 82. Fint, langt hår og baby på 8 uger = Ikke helt så højt hår som vanligt!
  Lyder som om disse kunne hjælpe lidt (og så må jeg hellere også snart finde en babyvenlig frisør 😉 )

 83. Jeg har prøvet ALT for at få mit pjaskede hår til at ligne noget med fyld i – men ikke saltvandssprayen fra Ingredien – så ihhhh den vil jeg gerne prøve:O)

 84. dem vil jeg gerne prøve. er altid på jagt efter noget, der kan give god volume i mit hår

 85. Åhh hvor ville det være fedt at vinde. Jeg har endnu tilgode at finde produkter jeg synes er top-lækre, og især fordi jeg ikke vil gå på kompromis med parfume og andre allergifremkaldende stoffer. Krydser fingre og andet der kan krydses 🙂

 86. ååååå det lyder rigtigt godt. Det vil jeg meget gerne prøve. Håber at jeg bliver den heldige. Rigtig god sommer 🙂 Kh. Vinnie

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *