Op & Ned.

Det har været en fantastisk weekend. Og en sørgelig en. Op og ned. Og udadvendt og indadvendt. Lørdag klokken 14 var jeg hjemme fra den sidste optagelse på Det Hemmeligt Projekt. Jeg var så træt at jeg faldt i søvn på sofaen om eftermiddagen, og resten af dagen stod i en tåge. Søndag morgen fejrede vi Sofus, og det gjorde vi så også resten af dagen, med dejlige gæster og kage til. Og Sofus nød det – tre år! Det var som om at han nu virkeligt fattede, hvad fødselsdag handler om. Og han var VILD med det! Det hele! Og ville have sunget fødselsdagssang flere gange.

Søndag var også dagen, hvor jeg modtog nyheden om at min moster, min mors søster er død af cancer. Endnu én i familien til den sygdom. Min søster og jeg nåede at se hende i sidste uge, mens hun var klar i hovedet, vi nåede at tale med hende, også om vores mor, og det er jeg meget taknemmelig for. Min moster var en ældre dame, min mors storesøster og 12 år ældre end hende. Mere end tyve år ældre end min mor var, da hun døde. Men uanset, uanset, hvornår og af hvad, man siger det store endegyldige farvel, så er det altid en samtale der bliver afbrudt. Også selvom man ikke føler det sidste ord var blevet sagt, eller det sidste kram er blevet givet.

Så mens Sofus blev sunget ind i livet som stor dreng, hviskede vi farvel til min Moster.

9 Comments
Previous Post
Next Post