Verdens Bedste 3-årige (Og: Bad Mum Incarnated)

sofus-500x375

Sådan så Sofus ud, da han var fire dage gammel. Han var en vidunderlig baby. En fantastisk lille kælepakke, som tog pusten fra mig og gav dobbelt op på kærlighed. Det er han stadig; det hele – bortset fra baby. I dag bliver Sofus nemlig tre år. Han er ikke mere en lille baby, han er en stor dreng, en tumling, en lækkerhaps og fuld af vilje, fis, ballade, ord og selvstændighed. Han er dobbelt op på det hele. Sofus er også en sej gut: Hans babyliv foregik sammen med mig i et tog, og med med i seng på Scandic, når jeg skulle på arbejde i Jylland. Ind i mellem lå han også mellem min søster og jeg på hoteller, når vi fulgtes på arbejde, og han har sagt ja til det hele.

I dag er jeg i gang med sidste døgn af TVoptagelserne til Det Hemmelige Projekt. På Sofus fødselsdag. Så Sofus ved faktisk ikke at han har fødselsdag i dag. Han tror det er på søndag, når vi alle sammen kan være sammen om formiddagen. Hele familien. Gaver, kram, sange og kager. Og det er sådan det er i vores familie: Fuld af kærlighed, og boblende af fis, men også med to arbejdsliv, der kræver noget af os alle sammen. Jeg fortalte forleden nogle bekendte at vi var nødt til at flytte fødselsdagen, og de så på mig med chock i øjnene, og ja, det niver lidt. Hos mig. Over ikke at være sammen med ham i dag, sammen med min elskede lille – store – Sofus. Men det er mig, han ved ikke noget – og glæder sig til søndag.

20 Comments
Previous Post
Next Post