(Får Dine Unger Fisk Nok?) Gave Til Dig: Smagsprøve: Fiskehaps

Skærmbillede 2014-07-18 kl. 17.36.35

I dag kan du og din familie – hvis I er ret så hurtige – få en gratis prøve (faktisk to) på de helt nye Fiskehaps. Det er helt nye fiskeprodukter til børn med laks og torsk, der inviterer selv de mest kræsne til lidt mere fiskespiseri, både ude og hjemme. De små fiskehaps er nemlig pakket fint ind som små fisk og smagen er tilpasset børnenes smagsløg.

Skærmbillede 2014-07-18 kl. 17.36.55

De færreste af os er gode nok til at få vores ugentlige behov for fisk dækket gennem kosten, og endnu sværere er det ofte med børn. Børnenes sensitive smagsløg og fornemmelse for madens konsistens kan få dem til helt at afvise fisk.
Med Fiskehaps har Bornholms skabt et produkt, der imødekommer børnenes smagsløg og samtidig lever op til forældrenes krav om kvalitet og ernæring. De små Fiskehaps er baseret på fisk og krydderier, der tilsammen giver en lækker smag af god fisk. Konsistensen er blød og nem at tygge – ligesom børnene ønsker sig det.
Fiskehaps fås i to varianter.  Fiskehaps med torsk og gulerod eller Fiskehaps med laks – begge med en frisk og mild smag. Fiskehapsene er baseret på masser af fisk og krydderier og er uden konserveringsmidler og farvestoffer.

Det eneste du skal gøre for at være blandt de heldige, der modtager en pakke med posten med et net af hver af de to smagsvarianter, er at klikke her og skrive dig op.

Dine oplysninger slettes naturligvis når pakken er afsendt, og bliver altså dermed ikke videregivet.

KLIK HER.

Skærmbillede 2014-07-18 kl. 17.37.12

 

14 Comments
Previous Post
Next Post