Det Hemmelige Projekt Er Afsløret + Fedtede Facts Om Makeup

IMG_4680

Nå, men altså i sidste uge blev Det Hemmelige Projekt afsløret. Du kan læse om det her.

Og det er så ALT jeg må sige om det. Jeg må ikke vise noget på instagram, jeg må ikke fortælle noget på bloggen her, jeg må ikke vise billeder eller sige, hvor jeg er. Jeg må faktisk ingenting. (Men nu ved du hvorfor jeg prøver så meget tøj for tiden). Jeg har ret svært ved ikke at vise jer noget, men jeg har virkeligt fået strenge ordre. Så jeg tager titusind billeder og knipser løs, og gemmer dem til programmerne går live.

Når vi er på de her optagelser, så er vi ret tidligt oppe og ret sent færdige. Jeg skal selv sætte hår og lave makeup, og det betyder at jeg har suget til mig af tips og tricks og ting og sager, der kunne hjælpe mig med at gøre det lidt lettere. Der er ret mange der har bedt mig om at lave en guide til makeup, og jeg gør det så snart jeg kan overtale nogen til at stå at tage billeder i den evighed, det tager mig at lægge en makeup, der kan holde til TVoptagelser en hel dag.

Noget jeg har lært er at bruge en primer. Det er sådan en sag man lægger under sin foundation, men over sin creme, så foundation holder længere, og lægger sig pænere på huden. Jeg har investeret i to forskellige. Jeg har ikke på den måde fedtet hud, men når jeg står udenfor med solen lige i masken begynder jeg at svede. Især min øjenmakeup løber – hende her siger det fordi jeg har en kineserfold på øjet, og det har hun nok ret i. Sidste år brugte jeg Bare Minerals primer på øjet, men den de lavede den gang, specifikt til øjet er desværre udgået. Jeg brugte også deres primer til ansigtet – altså den, jeg har vist nedenfor. Den er ærligt talt genial. Men fordi deres øjenmakeup-primer var udgået, investerede jeg i år i den fra Mac. Og helt ærligt: Den kan jeg ikke anbefale. Den holder ikke på noget overhovedet. I hvert fald ikke på mig. Tilgengæld virker Prime Time fra Bare Minerals både på ansigtet og på øjnene, og den kører jeg så rundt i hele ansigtet inden jeg lægger makeuppen. Man skal lade den sidde i ca fem minutter, så den rigtigt kan trække ind, inden man lægger makeuppen ovenpå.

Så når jeg på torsdag igen er på optagelse er den med i tasken, og jeg behøver så ikke helt så mange touch ups, selv på en 14timers dag.

IMG_4679

5 kommentarer

  1. Hey – tillykke med det!
    Jeg havde da godt lige set en overskrift og tænkte, at det lød lidt som “dit” program med badehotellerne – men scrollede aldrig så langt ned, så jeg så, at du også var med her 🙂
    Hvor er det dog dejligt for dig med spændende nye udfordringer – skønt som livet kan være en lille godtepose 🙂

  2. Nej altså, hvor spændende, tillykke med det! Jeg har altid elsket slotte og andre gamle bygninger, og selvfølgelig historien bag, så jeg kommer helt sikkert til at sidde limet til skærmen 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *