(Sen) Sommergæst: Christina fra f by fransa

mig

Her er Christina – som jeg slet ikke kender i virkeligheden, men som er min nye penneven. Jeg skrev nemlig lidt frem og tilbage med Christina for at finde ud af, om der mon fandtes et link til min fantastiske jakke fra f by fransa, som er det brand Christina arbejder for. Det gjorde der så desværre ikke, for jakken er revet væk og udsolgt. Men så lærte jeg Christina at kende, og her er hun: Christina er en af de kvinder, som får den danske modebranche til at rulle. Hun er ikke designer, så derfor møder vi almindelige dødelige ikke skønne damer som hende, når vi åbner et modeblad, men ikke desto mindre ved hun en ting eller ti om god stil, og hvad vi andre kommer til at gå i, i de kommende sæsoner. Og så har jeg opdaget at vi deler smag i både sprog og bøger. Læs med nedenfor.

Mød Christina her på hendes toplækre instaprofil.

Christina Melchior Juhl, Social Media Consultant hos DK Company, læst BA i International Kommunikation og Kultur, Tysk & Engelsk, samt MA I Designledelse.

sønderborgNorthside

Hvordan har sommeren været for dig i år? Hvem har du delt den med? Er den slut eller fortsætter den lidt endnu?

Denne sommer har været helt perfekt! Jeg har valgfartet Danmark rundt med arbejdet, været med venner til festival nærmest hver weekend, til Ringridning i gode, gamle Sønderborg på Egypten-afslapningsferie med mine skønne kusiner og så selvfølgelig til modeugen.

Hvad er dit bedste tip til at trække sommeren med ind i efteråret?

Vær så meget udenfor som muligt! Efteråret er så smukt i Danmark og man kan sagtens grille med jakke på, det er vildt hyggeligt. Brug dine sommerkjoler med strømpebukser og sneakers.

fbyfransa

Må vi se det stykke tøj du glæder dig mest til at hoppe i, i efteråret? Og få at vide hvorfor?

Nu arbejder jeg jo hos DK Company, hvor er blevet kæmpe fan af ICHI’s grafisk-printede oversize kjoler.Dem bruger jeg faktisk året rundt. Alle ICHI’s prints er håndtegnede og så koster de en slik. Jeg glæder mig også meget til at kunne bruge min lammeskinds-læderjakke fra f by fransa. Et high-end sub-brand til fransa, som lave de fineste styles.

everydayveg
Hvilken bog skal jeg læse i løbet af efteråret?

Jeg har lige læst 80’er bestselleren ”Die Nebel von Avalon”, en Fantasy-Roman set fra en kvindes perspektiv af Marion Zimmer Bradley. Jeg har læst den på tysk, da jeg prøver at vedligeholde sproget, men bogen findes også på engelsk ”The Mists of Avalon”.

Ellers så læser jeg i min nye souvenir fra London; River Cottage kogebogen ”Veg Every Day!”. Min favorit ret er lige for tiden Stuffed Chillies. Nemt at lave og så smager det fantastisk, selv koldt dagen efter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *