På Kanten

IMG_4801

IMG_4802

IMG_4803

Lyset på kanten af sommeren, en stille aften, slår alt. De smukke hyben er nærmest selvlysende. Men der er også en anden kant, for hr på kanten af weekenden, hvor ugen begynder lige om lidt, er jeg i princippet i gang med bjerge af vasketøj (at blogge er en overspringshandling lige nu…).

Det har været en fantastisk weekend; Johan, ungerne og jeg kørte til Aarhus lørdag, for at være med ved Barnedåben. Det var så rørende og fantastisk, som jeg stod der i kirken med et vidunderligt lille barn i armen, at det er svært at finde ord for.

Miraklerne denne weekend vil ingen ende tage, for vi nåede faktisk både til Aarhus og hjem igen i dag uden at børnene var gået amok på bagsædet – på trods af at det i dag pga vandmasserne tog rimelig lang tid.

Vi nåede at være bare os fire, at falde ned efter en travl uge, at jage drager i skoven, og at kaste med sten ved vandet. Vi nåede at ligge i blød i et badekar, at mærke efter hvor bløde dynerne på hotellet var og at spise en vidunderlig morgenmad (hotelmorgenmad holder max), med glade unger.

Nogle gange kan en weekend helt uden planer være lykken, men andre gange – som denne – er det lykken at være på udflugt, på ekspedition, med dejlige venner og lækre unger.

Hav en dejlig uge derude!

 

3 Comments
Previous Post
Next Post