Om Stemninger, Vejr og Det Gode Efterår

IMG_4424

Jakke: F by Fransa // Tee fra The Baand // Jeans fra Selected – gamle, men fås i sort  // Støvler fra Billi Bi og her. Øreringe fra Stine A.

Efteråret er i luften, og selvom jeg kunne fristes til at sørge over sommeren, så er der noget over dette efterår, og det lille ekstra strejf kulde, der er i luften. Måske er det fordi det dufter af nye begyndelser, og bringer en masse god energi med sig. Jeg er lykkelig over at have mit hold samlet tilbage fra dejlige ferier, på kontoret, og Elias er begyndt i skole på en måde, der gør mig rolig og glad. Og ja, faktisk også ret stolt. Der er gode følelser i luften, og i de rum jeg er i, og det gør mig glad. Stemninger betyder meget synes jeg – om man er glad eller ej, er en ting, men om der er god og varm stemning, der hvor man er, betyder alverden.

Jeg oplever at vi hver især bidrager til stemningen, og det i virkeligheden handler rigtigt meget om, hvad man har med når man går på arbejde; om morgenen har været god, om natten har været tålelig, om der er plads til fnis.

For mig gør tøjet rigtigt meget. Når jeg har noget på, jeg føler mig hjemme og godt tilpas i, og ligner mig selv i, ikke mindst, får jeg en bedre dag. Jeg gør mig meget umage for ikke at være i sort fra top til tå hver eneste dag. Det er det sikre og det nemme valg, men det giver noget særligt – også på stemningskontoen – når jeg bruger lidt mere tid på at tænke over, hvilke farver jeg tager på. Det lykkedes forleden, hvor jeg havde dette på på arbejde.

Nogle gange finder man et stykke tøj, som virker til alt, og som på en eller anden måde også bliver trend-neutralt. Jeg har længe ledt efter en blød læderjakke, som jeg også kunne bruge som cardigan. Sådan en jeg har endelig fundet. Den er ikke alt for bikeragtig, og ikke alt for rå, men mere voksen, uden at være damet. Den har paneler af jersey ved ærmerne, så den faktisk sidder virkeligt pænt uden at gøre en bred eller buff…

 

IMG_4438

IMG_4435

8 Comments
Previous Post
Next Post