Efteråret Kommer (- Altså Ikke På Game Of Thrones-Måden)

IMG_3799

Jeans: Selected / Støvler: Billi BI / Top: Black Swan Fashion / Kimono: Rosamunde / Ørering: Stine A.

IMG_3763

Ude i ferielandet buldrer sommeren afsted, men i modeland er efteråret på vej. Det går stærkt med kollektionerne for tiden, og sæsonerne skifter hurtigt. Det er efterhånden gået op for mig, at der ikke findes mange andre ledetråde i moden, end hvad man virkeligt godt selv kan lide. Og jeg kommer seriøst aldrig til at give slip på hverken glimmer, kimonoer eller høje hæle. Jeg kommer måske aldrig til at give slip på den sidste rest af boho, der alligevel bor allerinderst inde.

I forbindelse med Det Hemmelige Projekt 2, har jeg fået lov til at prøve vidunderlige mængder af vidunderligt tøj. Støvlerne her, har jeg været nødt til at investere i, fordi de simpelthen sidder så godt på foden. De er fra Billi Bi, og selvom hælen for mine standarder er ret høj, så kan jeg løbe (!) i dem. Man går så godt. Det er ruskind udenpå, og glat og blødt læderfor indeni. Jeg er vild med detaljerne og ornamenteringerne på dem. Du finder dem her, hvis du vil se nærmere på dem.

Den smukke kimono er fra Rosamundes helt fantastiske jubilæumskollektion. Du kan se hele kollektionen her. Der er blonder, glimmer og blød strik all over. Her i foråret har jeg lært, hvorfor en kimono er det mest anvendelige stykke tøj – den kan bruges som blazer, blødt overtøj og ikke mindst til at rulle ungerne ind i når de bliver trætte i kolonihaven og vil kramme i græsset. Rosamundes gyldne take på den finder du her.

IMG_3770

IMG_3776

IMG_3778

IMG_3761

3 kommentarer

  1. @Katja, det synes jeg bare også, og så er de så gode at have på!
    @high on fashion – jeg er helt vild med den!
    KH
    J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *