Glimt Af Ferie – Og De Sociale Medier, Der Stjal Min Stamina

IMG_3660

Nu indrømmer jeg det: Det er ikke smart, ikke at holde sommerferie. Over hovedet ikke. Det virker ikke for mig i år. Sidste år havde jeg en uge, og året før vist også, Men denne vidunderlige sommer i år, kalder på at man bruger den. Det sker ikke igen. Fra nu af er der dømt ferie, hvert år. Og selvom de er vidunderlige, så er weekenderne, selv de lange, i kolonøjseren faktisk ikke helt nok. Slet ikke når jeg kommer til at tjekke instagram og andres feriebilleder. Suk. Heldigvis har ungerne ferie, og heldigvis nyder de den, men næste år vil jeg være med. Så er det sagt. Heldigvis er der glimt af ferie, fridage og lange aftener; i går nåede jeg et møde med en meget fantastisk dame, midt i København, på café Europa, hvor deres laks ser så vidunderlig ud, og smager endnu bedre.

I dag tager jeg til Grøn Koncert og ser Johan, mens ungerne er med deres bedsteforældre. Jeg glæder mig sådan til at se Johan på scenen. Det er alt for lang tid siden sidst. Og ja, det føles også lidt som ferie.

IMG_3671

IMG_3668

Tee fra The Baands efterårskollektion, som netop er kommet ud. Blød som smør og sidder perfekt. Øreringen er den her fra Stine A (se den også her).

4 Comments
Previous Post
Next Post