Glimt Af Ferie – Og De Sociale Medier, Der Stjal Min Stamina

IMG_3660

Nu indrømmer jeg det: Det er ikke smart, ikke at holde sommerferie. Over hovedet ikke. Det virker ikke for mig i år. Sidste år havde jeg en uge, og året før vist også, Men denne vidunderlige sommer i år, kalder på at man bruger den. Det sker ikke igen. Fra nu af er der dømt ferie, hvert år. Og selvom de er vidunderlige, så er weekenderne, selv de lange, i kolonøjseren faktisk ikke helt nok. Slet ikke når jeg kommer til at tjekke instagram og andres feriebilleder. Suk. Heldigvis har ungerne ferie, og heldigvis nyder de den, men næste år vil jeg være med. Så er det sagt. Heldigvis er der glimt af ferie, fridage og lange aftener; i går nåede jeg et møde med en meget fantastisk dame, midt i København, på café Europa, hvor deres laks ser så vidunderlig ud, og smager endnu bedre.

I dag tager jeg til Grøn Koncert og ser Johan, mens ungerne er med deres bedsteforældre. Jeg glæder mig sådan til at se Johan på scenen. Det er alt for lang tid siden sidst. Og ja, det føles også lidt som ferie.

IMG_3671

IMG_3668

Tee fra The Baands efterårskollektion, som netop er kommet ud. Blød som smør og sidder perfekt. Øreringen er den her fra Stine A (se den også her).

4 kommentarer

  1. Lyder godt med dit fortsæt for kommende somre. Det bliver bare for surt uden ferie.

  2. Lyder som en god plan at huske at holde lidt ferie. For mig er ferierne hellige. Jeg er nødt til at trække stikket helt i lang tid for at kunne holde dampen oppe resten af året. Men nu begynder lysten at melde sig til at komme i gang igen. Det er godt. Nyd Grøn koncert. Kh 🙂

  3. Jeg hadde ikke sommerferie sist år, og aldri mer!!!! Men vi hadde ikke råd, og slik var det bare!!! I år har jeg tatt tre hele uker, som er årevis siden jeg tillot meg, og jeg bare nyyyyter det, selv om jeg egentlig ikke har råd. Men jeg skal leve på luft og kaffe i hele høst, har jeg bestemt meg for 😉
    Jeg prøvde å nyte alle ledige stunder , sist sommer, så det føltes som ferie. Bla drakk god vin til maten, laget god mat, gikk lange turer og så på omgivelsene med nye øyne, strikket en hel masse……. ( jeg elsker å strikke) spiste is og gikk barbeint i gresset. Mye minnet om sommerferie…….. Lykke til.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *