Jeg Er Stukket Af. I En Kimono.

IMG_2738 For tre dage siden spurgte Elias mig, hvorfor Johan og jeg aldrig var alene? Om ikke vi snart skulle på date? Om ikke det er det man gør når man er kærester? Og Elias sagde at han var HELT ok med, at vi bare var os nogle gange, Jeg var lige ved at falde ned af stolen, men det gjorde det unægteligt nemmere at komme afsted i går, da Johan og jeg tog tre dage afsted, uden børn. Vi er væk. Hjemmefra. Uden. Børn.Og lige nu, helt uden skyggen af dårlig samvittighed.

Jeg glæder mig til at fortælle om det, men først vil jeg lige vise den kimono, der har reddet min pakkekrise. Den er simpelthen så smuk. I printet viscose med et lækkert for, og så falder den så pænt.  Kimonoen er en kæmpe trend lige nu, og jeg forstår det godt: Den er det perfekte kryds mellem hverdagstrends og lige det der ekstra drama eller ekstravagance, man ønsker sig. (Da jeg tog den på syntes Sofus mærkeligt nok jeg skulle tage den af med det samme, men han endte med at synes at det var ret fedt at gemme sig under den, mens jeg havde den på.)

Du kan se den her. Og min er i M, men den kunne sagtens have været small.

IMG_2740

IMG_2747

12 kommentarer

 1. Den er sååå fed, den skal jeg da vist ha’ købt:) Dejligt med voksentid uden dårlig samvittighed. Vi er ikke ret gode til det men i takt med ungerne er større nu, bliver det til flere og flere dates:) I juli skal vi 36 timer til England til bryllup uden børn og vi glæder os:) Go’ tur hvor end I er og glæder mig til at læse om det. Kh Mette

 2. Ja børn har det med at sige ting, som de synes at fornemme omkring de voksne… Ligesom når børn siger ordenen “mor, er du sur eller ked af det”… Børn spørger eller siger kun noget, som de fornemmer.
  God tur i tosomheden

 3. Rigtig god tur sammen. Dejligt når du har fået en direkte opfordring hjemmefra. Nyd tiden uden afbrydelse og tid til hinanden. I har så meget fortjent det. Og lækker kimono. Tænker det var en sær trend, men efter billederne er jeg overbevist om dens kvaliteter 🙂

 4. Rigtig god weekendtur til dig og Johan, jeg håber at I rigtig nyder det og glæder mig til at læse mere!

 5. Du ser fin og glad ud. Håber I hygger Jer og nyder at kunne fuldende sætninger uden afbrydelser.

 6. Tusind tak allesammen! Og undskyld jeg ikke svarer ordentligt og individuelt her, men internettet er igen en kostbar affære. Håber I har haft en dejlig weekend. Det har været så skønt at have Johan for mig selv, må jeg indrømme.
  KH
  J

 7. Hej Julia.
  Den kimono er så smuk. Sidder faktisk og er lige ved at bestille den. Vil du anbefale at man går en str. ned;0)
  Ha en dejlig aften.
  Kh Pia

 8. Hejsa. Så er den bestilt, glæder mig, de kimonoer er lidt vanedannende:0) Kh Pia

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *