Jeg Er Stukket Af. I En Kimono.

IMG_2738 For tre dage siden spurgte Elias mig, hvorfor Johan og jeg aldrig var alene? Om ikke vi snart skulle på date? Om ikke det er det man gør når man er kærester? Og Elias sagde at han var HELT ok med, at vi bare var os nogle gange, Jeg var lige ved at falde ned af stolen, men det gjorde det unægteligt nemmere at komme afsted i går, da Johan og jeg tog tre dage afsted, uden børn. Vi er væk. Hjemmefra. Uden. Børn.Og lige nu, helt uden skyggen af dårlig samvittighed.

Jeg glæder mig til at fortælle om det, men først vil jeg lige vise den kimono, der har reddet min pakkekrise. Den er simpelthen så smuk. I printet viscose med et lækkert for, og så falder den så pænt.  Kimonoen er en kæmpe trend lige nu, og jeg forstår det godt: Den er det perfekte kryds mellem hverdagstrends og lige det der ekstra drama eller ekstravagance, man ønsker sig. (Da jeg tog den på syntes Sofus mærkeligt nok jeg skulle tage den af med det samme, men han endte med at synes at det var ret fedt at gemme sig under den, mens jeg havde den på.)

Du kan se den her. Og min er i M, men den kunne sagtens have været small.

IMG_2740

IMG_2747

12 Comments
Previous Post
Next Post