Ugen, Der Gik & Sofus Der Skreg

Det har været en skøn uge, men hold nu op, den er også gået stærkt. Der sker så meget for tiden, og det føles som om Elias skolestart har sat blus på det hele. Denne uge er strøget forbi mig, fyldt med gode ting, og ja, også med nogle udfordringer. Den største af dem er at Sofus er løbet lige ind i trodsalderen. Komplet med raserianfald der får væggene til at skælve, grådture, når vi ikke med det samme forstår hvad det er han vil, hysteriske anfald over de forkerte strømper eller andre enorme problemer, og – den for os altid tilbagevendende – søvnløshed. Ovenikøbet er han for tredje gang i år blevet stukket af en hveps – denne gang på hånden som er hævet så den ligner en klump, og dertil en begyndende forkølelse. Han er lille og ved at blive stor, og smækfyldt med vilje, og den kombo skal man som ubevæbnet voksen fyldt op af kærlighed til RaseriPølsen lige lære at magte. Så nu er det weekend. Endelig weekend, og jeg tænker at den skal bruges på at kramme igennem. Men inden det blev weekend så ugen også sådan her ud:

IMG_6701

I lørdags holdt vi en lille fest på kontoret. For en lang række familier, der var med til et større projekt hvor vi sammen med Livol belyser at familier kan være mange ting, så længe det er kærligheden der binder dem sammen. Marie Bujok, min kære kollega, er her i gang med at gøre klar.

Om mandagen var jeg ude i det skønneste selskab og spiste sushi på Karma Sushi – en oplevelse jeg meget gerne vil gentage så snart som muligt.

IMG_4486

Senere på ugen fik jeg indviet mine nye sko fra &otherstories, og jeg går SÅ godt i dem.

IMG_6797

Det var også denne uge jeg forsøgte at gå i et med tapetet i denne vidunderlige blondetop fra det superskønne danske brand, Gustav. Jeg elsker deres ting! (Ps – jeg kan ikke finde toppen på en webshop, men klik her og send dem en mail, hvis du leder efter den).

I går morges lå jeg på lur i Aalborg lufthavn og ventede på at komme hjem.

IMG_6802

Endnu en god uge, og endnu en, hvor det igen og igen går op for mig, at det vigtigste er at have det sjovt i hverdagen. Også med en treårig nuklartype der truer med at springe i luften, for hvis alt andet fejler kan man jo kilde ham til han skriger. Af grin.

6 kommentarer

 1. Kære Julia.
  Så sjovt at du lige nævner Gustav i dag – tænkte lige i dag på, at du skulle præsenteres for det skønne mærke. Jeg lod mig i går friste af Black Swan efter at have læst din blog ;0)
  God weekend med “dejlig mand”, “stor skoledreng” og “selvstændig børnehavedreng”… Knus Jannie

 2. Sikke en spændende uge. Den lyder noget mere interessant end min uge her i “forstads” land. Gad godt komme ud at spise lækker sushi snart. 🙂 Og sikke noget fint tøj. Fik dog selv den fineste skjorte fra i går i fødselsdagsgave. Glæder mig til at prøve den på.

  Jeg lod mig faktisk inspirere af dit indlæg på bloggen for lidt tid siden omkring LUKSUS. Derfor ønskede jeg mig KUN luksus ting i fødselsdagsgave. Smukke ting. Intet praktisk. Fik smukke guldøreringe (og det var gulD og ikke gul) af min søde mand, lysestager, makeup og så skjorten. Ingen pander, eller sengetøj eller andet, vi mangler. Kun overflødig luksus. Bliver vel kun 35 én gang. 😉

 3. Hej Bitten – hvor er jeg bare glad for at høre at du har haft en dejlig fødselsdag! Og luksus har man edderøvme brug for ind i mellem. TILLYKKE med dagen, dit nye år, de dejlige gaver og din fantastiske mand! Det kører sgu da for dig!

  Hej Jannie – black swan er det vildeste! Og Gustav lige så… Og tak – jeg holder dem tæt ind til mig.

  Hej Anne – ja gør det! Du bliver ikke skuffet…

  Hej Luna! TAAAARK!
  Kram
  J

 4. Sådan et barn fik jeg får et års tid siden. Hvornår bliver det bedre?? Hun er jo ærlig talt ulidelig meget af tiden!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *