Ugen, Der Gik & Sofus Der Skreg

Det har været en skøn uge, men hold nu op, den er også gået stærkt. Der sker så meget for tiden, og det føles som om Elias skolestart har sat blus på det hele. Denne uge er strøget forbi mig, fyldt med gode ting, og ja, også med nogle udfordringer. Den største af dem er at Sofus er løbet lige ind i trodsalderen. Komplet med raserianfald der får væggene til at skælve, grådture, når vi ikke med det samme forstår hvad det er han vil, hysteriske anfald over de forkerte strømper eller andre enorme problemer, og – den for os altid tilbagevendende – søvnløshed. Ovenikøbet er han for tredje gang i år blevet stukket af en hveps – denne gang på hånden som er hævet så den ligner en klump, og dertil en begyndende forkølelse. Han er lille og ved at blive stor, og smækfyldt med vilje, og den kombo skal man som ubevæbnet voksen fyldt op af kærlighed til RaseriPølsen lige lære at magte. Så nu er det weekend. Endelig weekend, og jeg tænker at den skal bruges på at kramme igennem. Men inden det blev weekend så ugen også sådan her ud:

IMG_6701

I lørdags holdt vi en lille fest på kontoret. For en lang række familier, der var med til et større projekt hvor vi sammen med Livol belyser at familier kan være mange ting, så længe det er kærligheden der binder dem sammen. Marie Bujok, min kære kollega, er her i gang med at gøre klar.

Om mandagen var jeg ude i det skønneste selskab og spiste sushi på Karma Sushi – en oplevelse jeg meget gerne vil gentage så snart som muligt.

IMG_4486

Senere på ugen fik jeg indviet mine nye sko fra &otherstories, og jeg går SÅ godt i dem.

IMG_6797

Det var også denne uge jeg forsøgte at gå i et med tapetet i denne vidunderlige blondetop fra det superskønne danske brand, Gustav. Jeg elsker deres ting! (Ps – jeg kan ikke finde toppen på en webshop, men klik her og send dem en mail, hvis du leder efter den).

I går morges lå jeg på lur i Aalborg lufthavn og ventede på at komme hjem.

IMG_6802

Endnu en god uge, og endnu en, hvor det igen og igen går op for mig, at det vigtigste er at have det sjovt i hverdagen. Også med en treårig nuklartype der truer med at springe i luften, for hvis alt andet fejler kan man jo kilde ham til han skriger. Af grin.

6 Comments
Previous Post
Next Post