(Måske) Det Perfekte Outfit (Dog Ikke Til Legeplads)

IMG_3700

IMG_3741

IMG_3746

I forbindelse med Det Hemmelige Projekt 2 prøvede jeg dette outfit for nyligt. Jeg har prøvet uanede mængder af tøj, sammen med Julie, som igen har hjulpet mig med at sætte tøj sammen, som jeg både kan bevæge mig i og have det godt i samtidig, og som på en eller anden måde ikke ligger langt fra noget, jeg selv ville have valgt. Altså: Noget hvor jeg ligner mig selv. Hun har fundet de mest fantastiske ting, og dette outfit er et af mine yndlings.  Og helt ærligt. Det er måske det perfekte outfit. Kender du det, at du får noget på, som med det samme føles HELT rigtigt?

Sådan var det her – der er noget med den blå farve, som fanger mig i år – som et perfekt alternativ til det sorte, og måske endda bedre? Den blå giver glød til ansigtet og får én til at se bare lidt mere frisk ud.

IMG_3707

Frakke fra Notice her. // Sko fra Billi Bi her // Skjorte fra Mille Plus Fine her // Nederdel fra Y.A.S – flere her.

IMG_3712IMG_3714

IMG_3726

6 kommentarer

  1. Lækkert outfit! Elsker alt det blå, det er også en af de farver, der ofte klæder mig selv. (Og legepladsegnet eller ej – du er helt sikkert den mest velklædte mor ved gyngestativet)

    – Anne

  2. Ej, hvor ser du godt ud. Den blå farve klæder dit røde hår godt og du kan bære en kort nederdel.-)

  3. Hvor er det flot! Du ser virkelig godt ud.
    Jeg er også helt vildt med den blå farve som alternativ til alt det sorte.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *