(Måske) Det Perfekte Outfit (Dog Ikke Til Legeplads)

IMG_3700

IMG_3741

IMG_3746

I forbindelse med Det Hemmelige Projekt 2 prøvede jeg dette outfit for nyligt. Jeg har prøvet uanede mængder af tøj, sammen med Julie, som igen har hjulpet mig med at sætte tøj sammen, som jeg både kan bevæge mig i og have det godt i samtidig, og som på en eller anden måde ikke ligger langt fra noget, jeg selv ville have valgt. Altså: Noget hvor jeg ligner mig selv. Hun har fundet de mest fantastiske ting, og dette outfit er et af mine yndlings.  Og helt ærligt. Det er måske det perfekte outfit. Kender du det, at du får noget på, som med det samme føles HELT rigtigt?

Sådan var det her – der er noget med den blå farve, som fanger mig i år – som et perfekt alternativ til det sorte, og måske endda bedre? Den blå giver glød til ansigtet og får én til at se bare lidt mere frisk ud.

IMG_3707

Frakke fra Notice her. // Sko fra Billi Bi her // Skjorte fra Mille Plus Fine her // Nederdel fra Y.A.S – flere her.

IMG_3712IMG_3714

IMG_3726

6 Comments
Previous Post
Next Post