Er Det Mig Der Er For Snerpet? – nu kan du vinde et nyt ansigt.

I dag faldt jeg over en konkurrence på Facebook, hvor en plastickirougisk virksomhed udlover en total makeover (jeg har klippet teksten ind nedenfor i indlægget). Jeg blev ærligt talt lidt rystet – måske især over at opslaget ledsages af et billede af den sødeste unge pige, og over at der står, at man jo også kan henvise én man synes “trænger” til konkurrencen. Er det mig, der er blevet for snerpet? Er det bare sådan virkeligheden er nu? Skal vi alle sammen fikses, strammes op, glattes ud og have fjernet ting og sager? Er det sådan vi behandler vores kroppe, og er det mig, der burde se at få fjernet blæverhud og panderynker? Er vi blevet så vandt til at alle skal have fikset alting, at vi ikke længere ser på naturlige mennesker, som naturlige, men bare som sådan lidt grimme i det? Er det naturlige nu at gribe ind overfor det, vi er født med?

Og nej – jeg mener ikke at man skal lade være, hvis der er noget man kan gøre for at få et bedre liv. Jeg mener bare at det er virkeligt virkeligt underligt at vi er SÅ naturlige omkring indgreb – altså medicinske indgreb – at vi nu synes det er en ok fed præmie at vinde, det med at få en masse indgreb foræret.

Det bliver sværere og sværere at lade vore børn elske deres kroppe, og at se os selv i spejlet uden at finde noget grimt vi kan kaste os over, for hvis der er noget grimt, er det så dovenskab / nærighed / utjekket ikke at få det fikset?

Her er det indslag, jeg fandt på Facebook:

Model søges til GRATIS ”total make-over”Er det dig, eller kender du en der trænger.Del med dine venner og giv dem en enestående mulighed.

Amalieklinikken har indgået samarbejde med House of Waldorf – HOW by Charlotte Elsted og Tandlæge Niels Valentin Ibh, om i fællesskab, at forestå et total make-over.

Dette make-over omfatter rynkereduktion og ansigtsoptimering med relevante behandlinger (fx botox, fillers, peeling og mesotherapie), tandblegning og efterfølgende styling med make up og tøj, samt klip, farve og extensions. Det hele afsluttes med professionelt photo-shoot hos fotograf Kenneth Havgaard.

Hele/alle behandlingerne er GRATIS men man skal være indstillet på at billederne kan blive brugt i markedsførings- og undervisnings-sammenhæng.

Du må ikke have modtaget botox- eller filler-behandling inden for de seneste 9 måneder.

Du skal være indstillet på behandlinger ca. hver 9. dag, over 5 uger.

For at deltage i lodtrækningen om denne make over, skal du sende en mail, med vellignende ansigtsfoto, navn, adresse, email, fødselsdag til info@amalieklinikken.dk, i emnefeltet skrives: total make over.

Vi modtager tilmelding frem til 26.8.2014 kl 12.

Du skal IKKE ringe til klinikken for at tilmelde dig.

Den person som udtrækkes vil blive kontaktet direkte og personen vil blive offentliggjort på vores facebookside.

Læs mere om Amalieklinikken på www.amalieklinikken.dk
Læs mere om HOW by Charlotte Elsted på www.houseofwaldorf.dk
Læs mere om tandlæge Niels Valentin Ibh på www.valentin-ibh.dk
14 Comments
Previous Post
Next Post