Opskrift På Nød-Boller (God Overskrift, Ikke?)

IMG_4420

Jeg er nødt til at leve glutenfrit, og når man er det, så er det heldigt at der er dukket en lang række spændende opskrifter op, som bare gør det lettere, lækrere og hurtigere at skære gluten fra. Jeg er meget glad for palæobrød, nødder og masser af kerner, og er blevet dybt afhængig af den måde det mætter på.

Det eneste er bare at det kræver at man er sådan en, der husker at købe ind. I tide. I store mængder: Æg, Olie, Kerner & Nødder – og hvis man ind i mellem ikke har nok af det, og det er sent om aftenen, så er det svært at finde en 7/11 med et godt udvalg af netop det. Så forleden bagte jeg kerneboller af følgende:

1/2 pose smoothiefrø fra Urtekram

4 æg – de fire der var tilbage

Ca 1/2 dl olie med timiansmag (vi havde ikke andet)

1 håndfuld mandler

2 spiskeskefulde græskarkerner

lidt salt

Jeg bagte i en platicform til muffins og de små boller blev seriøst gode.

De skulle have ca 35 minutter ved 180 grader i ganske almindelig ovn.

IMG_4422

3 Comments
Previous Post
Next Post