Endelig: Den Perfekte Grund Til At Samle Dine Veninder (Hvis Du Har Brug For Én)

IMG_4452

Jamen det er jo så nu efteråret for alvor bliver fedt, for lige om lidt er Black Swan Fashions kollektioner igen på gaden – dvs, den er faktisk ikke på gaden, men de er hos konsulenterne. Black Swan Fashion er nemlig noget helt særligt – det er kollektioner, som sælges gennem konsulenter hjemme hos dig. Her på kontoret holder vi hvert efterår mindst et shoppeparty, hvor dejlige damer mødes, og prøver og shopper (hvis man vil) tøj i venners lag.  Konsulenterne hos Black Swan Fashion er vanvittigt dygtige damer, som altid giver noget ekstra, og får én til at se sig selv i et andet lys, og i et andet par jeans, end man havde kunnet forestille sig inden man mødte op til eventet.

Vi har været så heldige at følges med de to dygtige damer bag brandet, Janne og Sabine, siden det så dagens lys, og jeg er fan. Her er nemlig kvinder, der tør gå efter drømmene sammen med – ikke imod – andre kvinder, og som sætter nytænkning og kvalitet højere end vanetænkning og kvantitet. Den eneste slagside ved det er at kollektionerne er limited editions, og at de har det med at blive rimeligt hurtigt udsolgt…

Efterårskollektionen er fan-fucking-tastisk. For eksempel denne uldne kjole (nej den kradser ikke), i den smukkeste kongeblå farve. Den har rynk ved maven så man kan være sig selv, uden at sløre den krop, man har. Kjolen har lange smalle ærmer og en perfekt udskæring som gør noget særligt fint for balancen i kroppen. Black Swan Fashion kan desuden noget helt særligt med bukser, og deres kvaliteter spænder vidt. Sagen er bare også den, at det er tøj man har råd til – kjolen her koster for eksempel 470 kr, og er i en fantastisk kvalitet.

Du kan booke en konsulent her, og jeg synes virkelig du og dine veninder skal overveje at unde jer selv den luksus det er, at blive taget hånd om på en kyndig måde.

IMG_4446

IMG_4450

IMG_4447

7 kommentarer

 1. Yeah – Deres styles er så flotte. Jeg er vild med alt det Black Swan tøj jeg har i skabet. Det kan bruges både til hverdag og fest 🙂
  Jeg har booket en konsulent og holder åbent hus i Brøndbyvester d. 1. september, kl. 19 🙂 glæder mig så meget! Skulle der sidde nogle derude, som havde lyst til at komme hjemme hos mig (det bliver hyggeligt – og sjovt) – så skriv lige til mig på mail: bbr2605@gmail.com

 2. Så fedt at du skriver det her, Birgitte! Hvor er det sødt og gavmildt af dig. Og ja, jeg elsker også hvert eneste stykke tøj jeg har har fra BS. KH J

 3. Julia – det sjove er, at jeg opdagede BS, da jeg vandt en fin koral skjorte fra deres anden sæson, her på din blog. Da jeg havde haft den på første gang var jeg solgt (og jeg har den stadig) 🙂 KH. B

 4. Julia, hvor er du smuk og lækker i denne kjole! Glæder mig til at se dig style den med lange støvler til vinter!!

  Da jeg stiftede bekendskab med BlackSwan 1. gang var jeg i total tøjkrise ..og livskrise.. skulle for alvor begynde at arbejde igen og skulle både være professionel, pæn, tendy og ikke mindst markant!

  Var til et event hos BlackSwan i deres spæde start og vupti var min tøjkrise da reddet!
  Jeg har absolut intet shoppinggen, når jeg shopper så shopper jeg af nød og stort!

  Jeg vil have SERVICE, guidance, nogen der kan læse min stil og som stiller spørgsmål til mine behov og som også tør udfordre mig og være hudløs ærlig.. det får man når man shopper via et konsulent hos BlackSwan. Det skaber stor værdi!
  Det tror jeg faktisk der er rigtig mange kvinder som efterspørger – og det er en stor mangelvare i dansk detail.. så hurra for BlackSwan.
  Når jeg iklæder mig tøj fra BlackSwan, kan det for det første kombineres vildt godt og kan styles op eller ned! Det er en stor fordel for en som mig som bevæger mig sammen med en masse jakkesæt og slips.. og ja jeg har haft mørke stramme jeans på fra BlackSwan, hvor jeg bagefter mødet fik hvisket af et slipsedyr at de sad godt på mig.. for det er da slet ikke comme il faut i min branche at sige det højt ;-D

 5. Du ser da møg hamrende godt ud i den kjole 🙂
  Har allerede booket et party d.5. september og efterhånden som der kommer flere billeder af kollektionen rundt omkring, så glæder jeg mig bare endnu mere 🙂

 6. @Bigitte – det er jo SÅ sjovt, men jeg havde det på samme måde første gang jeg prøvede en af deres styles

  @ Nadia WH – fedt – glæd dig!!!!

  @Else – sikken en fantastisk historie. Og ja, jeg vil også have service og hjælp! Og det får man bare af de dygtige damer – det er sådan en scoop.

  Kærligst
  J

 7. Glæder mig også bare så meget til mit party d. 30., og det er faktisk det fjerde i rækken nu, missede kun den allerførste kollektion! Elsker den blå farve de har taget med i denne sæson.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *