Han Er Min!

IMG_3206

IMG_3183

Måske husker du at jeg i dette indlæg forelskede mig vild og blodigt i Leowulffs tasker. Og nu er jeg simpelthen den lykkelige indehaver af en. Den, der er min hjertenskære, er ham her: Anaconda. Efter sigende kan man have hele sit liv i den, og jeg er simpelthen allerede blevet så glad for den. Man kan nemlig både have den hen over kroppen i en rem, og hængende på armen eller i hånden i hankene. Der er plads til computer, ekstra sko, sutter og hvad man nu ellers er nødt til at have med rundt. Foret er helt blødt, og den klassiske facon på sådan en taske her, tror jeg altså aldrig jeg bliver træt af.

Jeg er i det hele taget meget begejstret for danske brands, og jeg synes at det vi kan præstere herhjemme er noget af det fineste. Jeg elsker at der på den danske modescene findes alt fra high street til high end, og jeg elsker at der som hos Leowulff findes danske kvinder, der tør sætte sig igennem på iværksætteriet inden for dansk design.

Så ham her, han er min, og jeg er vild med ham. Jeg har tænkt mig at have ham over armen hele sommeren.

IMG_3200

Taske: Leowulff / Kimono, den har du måske set før, nemlig her og er fra NOTICEog er på udsalg lige nu/ Blondenederdel: Notice / Sko: De Gode Gamle fra Repetto. Neglelak: EssiesToo Taboo.

IMG_3207

IMG_3203

IMG_3201

7 kommentarer

  1. Okay. Den er også fin. Når jeg imidlertid vover mig ud i en taske, der er dybere end lommen på en gennemsnitlig cowboybuks, så ser man mig ALTID stå på hovedet i den for at dybhavsfiske håbløst efter det jeg VED må være dernede i mørket et sted. Og der ser såre ufikst ud, kan jeg oplyse. Men fedt at der er nogen, der har magt over det 😉

  2. Smuk taske! Jeg er klart en taske dame (modsat dem som er til sko). Men jeg måtte altså trække på smilebåndet i og med du betegner den som en “ham” og hans navn er anaconda. Fnis….
    God fredag.

    B

  3. Du ser altså brandgodt ud ! Også tasken, men du gløder og stråler, og har vist også en super hår dag

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *