Glimt Fra Næste Vinter – LeoWulff

IMG_6101

Inden jeg gik helt i brædderne i torsdags (med sygdom som ikke tåler udpensling her), og inden Sofus blev slået tilbage, nåede jeg en tur omkring modemessen. Jeg skulle besøge venner og kunder, og lige kigge mig lidt omkring. Jeg har hørt om brandet LeoWullf, men faktisk ikke haft deres tasker i hænderne før jeg stod på messen. Jeg bad om lov til at tage et par billeder af dem og dele dem med jer.

Det er en kollektion af lækre, strukturerede og prægede tasker, i fine materialer. De har en vibe af klassiske tasker over sig, netop fordi der har så meget struktur og kant, men er alle rundet feminint og nytænkende af.

Denne kvinde, Sarah Wulff, har simpelthen skabt det hele fra grunden og laver nu smukke tasker, der faktisk kan være noget i. Hendes mission er og var da også at lave tasker man kan fylde hele sit liv inkl sin bærbare ned i når man tager på arbejde. Se mere her.

IMG_6099

4 kommentarer

  1. Hvor er den fed…den noterer jeg på min liste med det samme. Har nemlig sat mig for at få mig flere stilige og lækre (kvinde/voksen)tasker nu når jeg nærmer mig de 30 🙂 Kan ik blive ved med at rende rundt med min rygsæk!

  2. hvor er de fine! jeg drømmer stadig om en sort, stor taske på pænhedsmåden. ps: hun er virk-virkelig flot hende sarah.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *