(Tak for hjælpen!) Gode Råd: Kløelindring & Skoldkopper

Hverken verdens mest sexede billede eller overskrift. Men efter at have skrevet om Sofus skoldkoppeangreb fik jeg en bunke gode råd, både på bloggen og i min inbox. Og det er også det blogging handler om: At få, dele og efterprøve gode råd, og jeg er så taknemmelig for at I deler med mig. Det er utroligt så hjælpeløs man føler sig, når der i virkeligheden ikke er meget at gøre for at lindre, så alle tips er modtaget med kyshånd.

Sofus er ret hårdt angrebet. Hele kroppen er angrebet, både i mundhule, inde i ørerne og omkring øjnene. Han græder nonstop.

Men jeg fik gode råd, og jeg købte to af de ting, der blev anbefalet. Jeg har også talt med lægen som siger at jeg skal give ham al den is, han vil have, og at han bare skal have børnepanodil så han er smertestillet, når det er så voldsomt. Desuden får han øjendråber nu, da han også har øjenbetændelse. Men… de to remedier jeg købte er:

Pukkas hampefrøolie (som har den smukkeste grønne farve, btw), og A-dermas zinkspray som fås på apoteket. For os virker zinksprayen helt klart bedst. Den tørrer huden ud, og mildner kløen. Olien flippede Sofus skråt over, måske fordi den faktisk skal masseres ind i huden, og det gjorde rigtigt ondt på ham.

En anden blogger skrev til mig at jeg skulle lægge hans sutter i fryseren, så han fik noget koldt i munden på blærerne om natten, og det har jeg også gjort, og det hjalp faktisk. I hvert fald i fem rolige minutter.

Så tusind tak for hjælpen allesammen!

22 Comments
Previous Post
Next Post