Om Nye Klude, Stramme Kjoler, Mor-Maver og No Shopping Shame

IMG_6198

Jeg er på vej hjem til Sofus, og inden da skal jeg lige omkring apoteket. Jeg fik nemlig en godt råd af Rikke i kommentarfeltet her, og det er det jeg elsker ved blogging! Kloge damer, som deler! TAK! Men inden da:

Som du ved, hvis du læser med her ind i mellem, så er vi så heldige at arbejde sammen med Black Swan Fashion. Jeg har kendt kvinderne bag i mange år, og jeg er fan; ikke blot af dem, men også af det de sammen skaber, og af hele grundideen bag brandet: Shopping skal være sjovt, det kan foregå derhjemme sammen med dine bedste veninder, og dét vi i virkeligheden mangler er trendbevidste stykker uundværligt tøj i lækre kvaliteter. Tøj, som vi kan sætte sammen, så det er os, der kommer i tøjet, og ikke omvendt.

Og nu er brandets forårs og sommerkollektion kommet på gaden. Eller det vil sige: Den kan komme hjem til dig, og det kan du klikke dig frem til her. Jeg har shoppet amok allerede (NO SHOPPING SHAME!), og har fundet nogle virkeligt gode ting. Her kan du se et par af dem, men jeg kommer nok til liiiige at vise nogle flere om nogle dage.

Tørklædet er i ren, blød uld, og printet er som du kan se, leopard.

IMG_6189

Kjolen lavede Black Swan også i sidste sæson, i en ulden version, og denne gang er den i bomuld, så derfor har jeg lige netop i dag (snestormen ventes) taget en langærmet ulden sag indenunder. Men kjolen sidder fantastisk, selv ovenpå en blød mormave som min, fordi man kan rynke og drappere den. Ærmerne giver smalle arme og udskæringen er ikke for dyb.

IMG_6174

Normalt ville jeg faktisk aldrig tage en så tætsiddende kjole på, men jeg føler mig helt rolig i den her.

IMG_6179

IMG_6182

Jakken her er god nu som cardigan, eller som ekstra lækker varme under den lidt for tynde vinterfrakke (note to self), og whoop – se hvor pæn den er! Kviltet og zebrastribet. Elsker den allerede!

IMG_6201

Alle disse styles er naturligvis produceret i begrænset omfang og i de næste 14 dage kan de kun købes her hos brandets dygtige konsulenter, hvorefter de ryger på Black Swans webshop. Og jeg minder lige om leopardbukse-gate fra sidste sæson. Udsolgt på en uge.

18 Comments
Previous Post
Next Post