Om Nye Klude, Stramme Kjoler, Mor-Maver og No Shopping Shame

IMG_6198

Jeg er på vej hjem til Sofus, og inden da skal jeg lige omkring apoteket. Jeg fik nemlig en godt råd af Rikke i kommentarfeltet her, og det er det jeg elsker ved blogging! Kloge damer, som deler! TAK! Men inden da:

Som du ved, hvis du læser med her ind i mellem, så er vi så heldige at arbejde sammen med Black Swan Fashion. Jeg har kendt kvinderne bag i mange år, og jeg er fan; ikke blot af dem, men også af det de sammen skaber, og af hele grundideen bag brandet: Shopping skal være sjovt, det kan foregå derhjemme sammen med dine bedste veninder, og dét vi i virkeligheden mangler er trendbevidste stykker uundværligt tøj i lækre kvaliteter. Tøj, som vi kan sætte sammen, så det er os, der kommer i tøjet, og ikke omvendt.

Og nu er brandets forårs og sommerkollektion kommet på gaden. Eller det vil sige: Den kan komme hjem til dig, og det kan du klikke dig frem til her. Jeg har shoppet amok allerede (NO SHOPPING SHAME!), og har fundet nogle virkeligt gode ting. Her kan du se et par af dem, men jeg kommer nok til liiiige at vise nogle flere om nogle dage.

Tørklædet er i ren, blød uld, og printet er som du kan se, leopard.

IMG_6189

Kjolen lavede Black Swan også i sidste sæson, i en ulden version, og denne gang er den i bomuld, så derfor har jeg lige netop i dag (snestormen ventes) taget en langærmet ulden sag indenunder. Men kjolen sidder fantastisk, selv ovenpå en blød mormave som min, fordi man kan rynke og drappere den. Ærmerne giver smalle arme og udskæringen er ikke for dyb.

IMG_6174

Normalt ville jeg faktisk aldrig tage en så tætsiddende kjole på, men jeg føler mig helt rolig i den her.

IMG_6179

IMG_6182

Jakken her er god nu som cardigan, eller som ekstra lækker varme under den lidt for tynde vinterfrakke (note to self), og whoop – se hvor pæn den er! Kviltet og zebrastribet. Elsker den allerede!

IMG_6201

Alle disse styles er naturligvis produceret i begrænset omfang og i de næste 14 dage kan de kun købes her hos brandets dygtige konsulenter, hvorefter de ryger på Black Swans webshop. Og jeg minder lige om leopardbukse-gate fra sidste sæson. Udsolgt på en uge.

18 kommentarer

 1. Jeg var en af de heldige, der fik leopard-bukserne i sidste sæson 😉 og i denne sæson, har jeg allerede bestilt netop den grå kjole du har på. Skal prøve den i morgen og glæder mig 🙂

  Har også booket en konsulent til at komme hjem til mig – så hvis der sidder nogle derude i omegnen af 2605, så kom glad forbi tirsdag d. 25. februar, kl. 19.30 – bare send mig en mail på bbr2605@gmail.com

 2. Hej skønne Julia!

  Tak for det gode tip (remnder!) om Black Swan;-)

  Men jeg kan altså ikke finde nogen af de tre lækkerier, du nævner her. Tænker, at det er fordi kollektionen først kommer ud d. 5. februar, men kan se, at en af de andre kommentarer har bestilt kjolen. Ved du, hvordan det fungerer?

  Bedste hilsner

  Susanne G

 3. @Susanne- Jeg er heldig at kende en konsulent, som har lagt den tilside. Kataloget er ude nu og fra 5 feb kan du bestille varer gennem en konsulent. Ellers først fra slut februar på nettet.

 4. Kære Skønne Julia ♥
  Hvor er du smuk – en fantastisk black swan ♥.
  Den kommende kollektion er på gaden på onsdag den 5.2. På http://www.blackswanfashion.dk kan du (Susanne) finde en konsulent nær dig – jeg vil som svane ALTID råde dig til at afholde en shoppe event. Det er en fantastisk måde at shoppe på: veninder, lækkert tøj og lækkerier som GODT må spises imens man labber alle de skønne styles, i sig

 5. Hej Julia! Først vil jeg bare sige, HOLD DA OP hvor er du flot!!

  Derudover vil jeg sige rigtig stort TAK fra en nybagt mor. Min dejlige svigermor gav mig bogen Hvor lagde jeg babyen? og efter 6 (lange, men fantastiske) uger, forstod jeg at jeg ikke er alene, og at jeg nok gør et okay arbejde med min lille pige på nu 7 uger. Før jeg læste bogen gik jeg konstant rundt med dårlig samvittighed over alt jeg ikke gjorde nok af, men føler virkelig at jeg har fået ny forståelse, og har fået et helt nyt selvbillede, efter at have læst din bog. Aldrig har jeg grinet og grædt til en bog, og kan bare genkende det hele.

  Igen, tusinde tak for at du har delt de dybe følelser og tanker med verden, det havde jeg brug for. Stor krammer // Emily

 6. Lækkert, lækkert. Jeg er vild med din meget inspirerede shoppingservice!
  Jeg vil også videregive endnu et skoldkoppetip, hvis zinksprayen ikke virker (den havde ikke så stor effekt hos os, desværre), nemlig kartoffelmel. Griser helt vildt, men her var det det eneste, der hjalp. God bedring med ham!

 7. Kære Piger OG Hej Julie,

  Jeg er Black Swan konsulent og har lige pakket kollektionen ud. Jeg har prøvet alle de klude, jeg overhovedet kan hoppe i, og helt seriøst – HOLD NU K… HVOR ER DET LÆKKERT!!! Jeg har skrevet en meget forsigtig ønskeliste og er oppe på mine første 8-9-10-11 (det stopper ikke) MUST HAVES sååå GLÆD JER!
  Hvis I mangler en værtinde i København el. Nordsjælland, eller bare gerne vil bestille, så kontakt mig endelig: sus.m@blackswanfashion.com 🙂

  KH Sus
  En Svane stolt paa Vandet flyder, Og første Rang blandt Fugle nyder

 8. Hej Julia.
  Jeg har været så heldig at arbejde sammen med Sabines mor i flere år, så har fulgt hende lidt fra sidelinjen og var heldig at være til en demonstration, hvor Sabine selv var til stede og fortalte om opstarten af Black Swan. De er et par vildt inspirerende piger, som laver noget skønt tøj 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *