ShoppingSøndag – 3 Drømmekøb

Det er søndag, og det viser sig at Sofus har skoldkopper. Og nej, vi har ikke sovet. Overhovedet. Hverken Sofus eller jeg. Men eftersom 2014 jo er året hvor jeg er sprunget ud som jubeloptimist, er jeg kommet til at sidde i sofaen og overspringshandle; her er en af dem: Tre drømmekøb (eller tre af dem…) – de afspejler at foråret er på vej, at glimmer er kommet for at blive, og at alt ikke behøver at være sort. Flere farver, mere glimmer.

1.Jeg har i virkeligheden et par læderbukser, som sad godt da jeg købte dem; nu de er så blevet lidt for løse, og passer ikke så perfekt som læderbukser skal for at se så lækre ud som de bør. Jeg har klikket lidt rundt efter alternativer og er ved at forelske mig i disse fantastiske læderbukser fra VILA. Jeg er ret vild med de kviltede detaljer, og at de ikke er lavtaljede.

2. Denne smukke strikkede kjole er fra Aiayu; et mærke som jeg slet ikke er færdig med. De laver enkle, smukke, brugbare kvaltetsting, som oven i købet er bæredygtigt produceret. Og den fine rosa farve kan jeg ikke helt stå for.

3. Shourouk! Jeg elsker de kostume-agtigt glimmer-overload-sager de laver til ganske hampre priser, men vi er jo i kategorien for drømmekøb, ikk… Klik her og se øreringene.

10 Comments
Previous Post
Next Post