ShoppingSøndag – 3 Drømmekøb

Det er søndag, og det viser sig at Sofus har skoldkopper. Og nej, vi har ikke sovet. Overhovedet. Hverken Sofus eller jeg. Men eftersom 2014 jo er året hvor jeg er sprunget ud som jubeloptimist, er jeg kommet til at sidde i sofaen og overspringshandle; her er en af dem: Tre drømmekøb (eller tre af dem…) – de afspejler at foråret er på vej, at glimmer er kommet for at blive, og at alt ikke behøver at være sort. Flere farver, mere glimmer.

1.Jeg har i virkeligheden et par læderbukser, som sad godt da jeg købte dem; nu de er så blevet lidt for løse, og passer ikke så perfekt som læderbukser skal for at se så lækre ud som de bør. Jeg har klikket lidt rundt efter alternativer og er ved at forelske mig i disse fantastiske læderbukser fra VILA. Jeg er ret vild med de kviltede detaljer, og at de ikke er lavtaljede.

2. Denne smukke strikkede kjole er fra Aiayu; et mærke som jeg slet ikke er færdig med. De laver enkle, smukke, brugbare kvaltetsting, som oven i købet er bæredygtigt produceret. Og den fine rosa farve kan jeg ikke helt stå for.

3. Shourouk! Jeg elsker de kostume-agtigt glimmer-overload-sager de laver til ganske hampre priser, men vi er jo i kategorien for drømmekøb, ikk… Klik her og se øreringene.

10 kommentarer

 1. Jeg vil ha’ de der læderbukser!!! Og øreringene. Men bukserne er mere opnåelige. Synes også du har fortjent det. Det hele!

 2. Sikke noget flot tøj. Vi koordinerer endnu en gang Julia, for mens jeg var i Dublin fra d. 20-30 lagde hele familien sig ned herhjemme med snot, hoste og høj feber – min mand var ikke på arbejde en eneste dag i denne uge (hurra for barns 1. og 2. sygedag, og at man så samtidig også selv er syg – omend Morten vist ikke syntes, at det var skide sjovt mens det stod på). Men jeg nød mit ophold i Irland, fik ladet op på alle kontoer, shoppet (dog ikke så meget glimmer, men jeg kaster mig snart ud i det, det må jeg bare), arbejdet, sovet, spist kage og drukket kaffe.

  Nu er jeg hjemme, og i børnehaven raserer skoldkopperne i stor stil, og ingen af vores har haft det – hverken den lille på næsten 4 eller den store på 7½. Jeg håber, at de først smider sig i vinterferien. Det er vist min tur til at tage sygedagene. Det eneste gode ved skoldkopper er vel næsten, at man ikke selv kan få det!

  Stort søndags kram.

  Sov godt, og lav overspringshandlinger alt hvad du kan. Man må gerne drømmeshoppe.

 3. Øhhh ved den fine strikting står der’not available on aiayu.com’ ??
  I er da godt nok noget hårdt ramt! Der er vist ikke andet at gøre end at overleve en dag ad gangen….og drømmeshoppe, spise chokolade, se dårlige serier og spise take away bragt til døren. God bedring til Jer.

 4. Vi havde skoldkopperne sidste år, så lige præcis det slipper vi for i år. Da vores ældste havde fået det og kun var meget lidt syg, men jo stadig ikke måtte komme afsted, så tænkte vi ‘Guuud hvor smart hvis vi nu kunne få smittet lillebror så det kunne blive overstået og de små er jo dem som bliver mindst syge’
  Så vi gjorde alt (bla at rulle børnene rundt oveni hinanden) for at lillebror skulle få det, hvilket han så gjorde med 120km i timen (dagen efter at storebror blev rask) så det endte med næsten 20!!!! dage i træk med syge børn som skulle passes hjemme, needless to say at det var hååårdt.
  Jubelglad eller ej, når ungerne er syge og ingen sover så finder man den lækre chokolade frem og netshopper noget man ikke har råd til, man har sgu fortjent det. God bedring

 5. Kære Julia,
  På apoteket kan du købe en helt fantastisk zink spray til skoldkopperne: A-Derma Cytelium. Den var vi meget glade for da min datter havde hundredevis – meget kløende skoldkopper over alt.

  Kh Rikke

 6. TAK Julie – det synes jeg også. Ringer til banken og giver besked, bare så de er orienterede…

  Birgitte B – den er SÅ FLOT! Billeder følger her på bloggen asap

  Ladybug Denmark – det ville da være en grund til at følge med i OL!

  BITTEN! Der var du! Var begyndt at blive bekymret for dig, men Dublin var simpelthen NU! hvor er det skønt at du har haft en god tur, og hårdt for manden, ja, men godt at du fik egotid!

  Karen – det er lige præcis der vi står. Har haft syge børn siden vi kom hjem fra Thailand, og selv været syge, og jeg fatter det seriøst ikke mere. Det gør jo ondt i sjælen. Håber I er ovenpå! KRAM

  RIKKE – TAK TAK TAK! Jeg har googlet og googlet kløestillende + skoldkopper, og der er intet poppet frem. Jeg drøner på apoteket. TAK!

  KRAM
  J

  Susanne Simonsen – nej, men der er en funktion, der henviser til Webshops, der har den, eller får den.

 7. Tak Julia. Jeg har været “off the grid” en smule. Ikke fordi, de ikke har velfungerende internet i Dublin, men fordi jeg valgte at bruge tiden der som en online/offline pause. 🙂

 8. Abrikoskerneolie er også vidunderligt mod de grimme små skoldkoppebæster. Til at smøre på og til at komme i vandet, hvis et bad er nødvendigt..

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *