Ingen Brok.

foto-4

Uden brok, og ganske nøgternt vil jeg konstatere at det der med maveinfluenza er en uholdbar situation. Og eftersom brok er aflyst, og fordi jeg vil spare jer for uhensigtsmæssige detaljer vil jeg blot nøjes med at sige, at nu har det varet siden torsdag, så det ville være helt ok med mig, hvis det bare stoppede nu.

Jeg har været alene med ungerne i dag – de er heller ikke på toppen – men de har tilgengæld været både søde og medgørlige og jeg har ikke haft lyst til at stikke af. Så for nu at blive i mit “mere-overskud-i-2014″mantra, vil jeg gøre som mit kort foreslår: Live Love Laugh.

6 kommentarer

  1. Du er IKKE alene! To drenge med halsbetændelse og maveinfluenza siden torsdag… Puha! Jeg trænger til ferie! God bedring.

  2. Selvom du ikke vil brokke dig, så må vi andre godt have melidenhed med dig. Det lyder sgu træks! Stakkels dig.

  3. Har været syg siden søndag. Og barn med tand på vej!
    Men idag skal vi være glade – det er 1. februar og det betyder at vi har overlevet januar endnu en gang (17 solskinstimer!) – det kan godt være vi kommer haltende og halvsløje ud derfra, men vi klarede det.
    Nu er det februar. Det blir lysere og sneen smelter. Endelig 🙂

  4. Gys. God bedring!
    Jeg var nærmest begyndt at blive helt bekymret for dig, når der var blevet så stille på din blog. Jeg håber, solen skinner ind ad dine vinduer og vidner om at lyset er på vej tilbage med foråret til os.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *