På Besøg i The Vintage – En Genbrugsbutik

IMG_6094

Det er vinter, det sner, og jeg har købt noget i chiffon. Meget praktisk. Host. Jeg har nemlig netop købt den fineste nederdel i en genbrugsbutik.

Hos The Vintage. I Hellerup, på Strandvejen nummer 108, ligger nemlig The Vintage, som sælger let brugt high end mode. Du kan besøge den tit og ofte, men du kan også “bare” følge butikken på instagram, og her holde dig opdateret på, hvad de løbende får ind. Følg butikken her @thevintagedk, men forbered dig på fristelser. Det var sådan jeg faldt i.

Butikken kan to ting:

1.

Her har du mulighed for at komme ind med tøj, sko, smykker, tasker og lækkerier, som du ikke fik brugt i den udstrækning, du havde regnet med, og sælge dem gennem butikken.  Hvis indehaver Dorte Camille Thornberg vurderer, at garderobehapserne kan sælges bliver de godtaget. Dealen er som regel halv-halv; dvs. at når tøjet sælges går halvdelen til butikken og halvdelen går til dig, der har indleveret varen.

2.

For alle os andre almindelige dødelige er butikken her stedet hvor du kan shoppe lækkert tøj med et væsentligt afslag i prisen. Det er her, du kan finde de Sergio Rossi stiletter, du ellers ikke ville have råd til, og her du kan hapse de jeans, du ikke nåede at købe, da de var i butikkerne sidste sæson.

Desuden er det indehaven selv, Dorthe, der kuraterer din shopping; det er altså hende, der vælger imellem de fine tilbud hun får, og sætter butikkens sortiment sammen.

Så altså luksuriøs second hand.

IMG_6088
IMG_6090

8 kommentarer

  1. Det er den bedste vintage butik, jeg kender! Gode priser og godt udvalg sat pænt sammen.

  2. Og de har den bedste service, – har flere gange reddet mit outfit til barnedåb og bryllupper! Fantastisk butik!

  3. jeg har altså noget for genbrugsguld på luksusmåden. og den her ligner en vindershop. det ser dejligt overskueligt og håndplukket ud! jeg må forbi.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *